ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΕΥΡΩΠΗΟδοιπορικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (2004 – 2005)

Οδοιπορικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (2004 – 2005)

Δίνουμε συνέχεια σήμερα στο οδοιπόρικο της ομάδας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την χρονιά 2004 – 2005

Bet on Alfa

Ακόμα μια χρονιά ξεκινά με προσδοκίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο τιμόνι της ο Πολωνός Franciszek Smuda με τον οποίο η ομάδα μας ελπίζει να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Η κλήρωση για τον Α’ Προκριματικό του UEFA την φέρνει αντιμέτωπη με την FK Sloga ομάδα των Σκοπίων. Πρώτο παιχνίδι στο Γ.Σ.Π στις 15 Ιουλίου.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΦΚ ΣΛΟΓΚΑ (UEFA Α΄ προκριματικός γύρος)

Στην παρουσία 12 και πλέον χιλιάδων οπαδών της η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να ξεπεράσει την σχετικά αδύναμη ομάδα των Σκοπίων. Η ομάδα μας καταφέρνει μετά από 40 λεπτά αγώνα να λύσει τον γόρδιο δεσμό ανοίγοντας το σκορ έπειτα από σέντρα του Αλωνεύτη ο Ηλίας Χαραλάμπους γραφεί το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο κλείνει με το σκορ να είναι στο  1-0. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο διπλασιάζοντας τα τέρματα της μετά από πολύ όμορφη κίνηση του Αλωνεύτη και σέντρα ο Γιόζεφ Κόζλευ με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 2-0. Γύρω στο 70′ περνάει στον αγώνα ο νεαρός Αντώνης Μακρής ο οποίος σκοράρει  2 τέρματα και διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βεζέρ, Ιωακείμ, Χαραλάμπους, Κόρολοφσκι, Θεοδότου, Ν.Γεωργίου (Μιχαήλοβιτς), Αλωνεύτης, Θεμιστοκλέους, Χ. Νικολάου, Καϊάφας, Κέκιτς, Κόσλεϊ (Α.Μακρής)

ΦΚΣΛΟΓΚΑ: Nikoloski (Nuredinovski), G.Jovanovski, Beganovic, Z.Jovanovski, Ramadan, Colakovic,  Bajran, Demiri, Nuhiji, Tancevski (AhilSait), Stankovski

zOpt_NS06

ΦΚ ΣΛΟΓΚΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ(UEFA Α΄προκριματικόςγύρος)

 Η ομάδα μας ταξιδέψε στα Σκόπια κουβαλώντας στις αποσκευές τις ένα σκορ ασφαλείας όμως ήθελε να καθαρίσει νωρίς τις οποιεσδήποτε ελπίδες μπορεί να είχαν οι σκοπιανοί. Μόλις στο 10ολεπτό ο Νικόλας Γεωργίου άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας βάζοντας τέλος στα σενάρια που έκαναν οι Σκοπιανοί. Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.  Όπως άρχισε το 1ο ημίχρονο έτσι άρχισε και το 2ο με την ΟΜΟΝΟΙΑ διπλασιάζει τα τέρματα της με τον ΒέσκοΜιχαήλοβιτς στο 50ο λεπτό. Στο 69ο λεπτό ο αρχηγός Κώστας Καϊάφας έκανε τα τέρματα μας 3. Στο 84′ οι σκοπιανοί καταφέρνουν να μειώσουν σε 1-3 για να έρθει στον χρόνο τον καθυστερήσεων ο Λιούπισα Κέκιτς να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

ΦΚ ΣΛΟΓΚΑ: Νuredinovski, G.Jovanovski, Beganovic, Ζ.Jovanovski (ErdzanArif), Ramadan (MuaremBajrami), Colakovic, Bajran (AhilSait), Demiri, Nuhiji, Α.Nuhiji, Stankovski

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βεζέρ, Ιωακείμ, Χαραλάμπους, Κόρολοφσκι, Κονναφής, Ν.Γεωργίου, Μιχαήλοβιτς (Αλωνεύτης), Θεμιστοκλέους, Χ. Νικολάου, Καϊάφας (Κέκιτς), Κόσλεϊ (Α.Μακρής)

 

sloga omonoia sloga omonoia1 sloga omonoia2

Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό φέρνειτην ομάδα μας  αντιμέτωπη με την Τσεσεκά Σόφιας  με το 1ο παιχνίδι και πάλι στην έδρα μας στις 10 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 26 του ίδιου μήνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΤΣΕΣΕΚΑ ΣΟΦΙΑΣ (UEFA Β΄ προκριματικός γύρος)

Μια βραδιά με την  ζέστη να κτυπάει κόκκινο η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πάρει σκορ που θα τις δώσει δικαίωμα να διεκδικήσει  την πρόκριση στην έδρα της Τσεσεκά. Για ακόμα μια φορά βροντερό το παρών του 12ουπαίκτη με παρουσία πέραν των 14000 οπαδών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερη με τους Μακρή και Αλωνεύτη να δημιουργούνπολλά προβλήματα στους βούλγαρους. Το 1ο  ημίχρονο κλείνει με την ομάδα μας  να μην μπορεί να επιτύχει κάποιο γκολ. Στο 2ο  ημίχρονο η πίεση συνεχίζεται και εξαργυρώνεται με το γκολ του Γιόζεφ Κόζλευ στο 57ο λεπτό και το γήπεδο να παίρνει φωτιά από τα πανηγύρια των φίλων του τριφυλλιού. Η χαρά άντεξε 20 λεπτά αφού στο 77ο λεπτό η Τσεσεκά ισοφάρισε. Στον υπόλοιπο χρόνο που απόμενε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά σαφώς επηρεασμένη από το τέρμα που δέχτηκε.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βεζέρ, Ιωακείμ, Χαραλάμπους, Κόρολοφσκι, Κονναφής, Αλωνεύτης, Θεμιστοκλέους, Καϊάφας, Κέκιτς (Γ.Νικολάου), Κόσλεϊ (Χ. Νικολάου), Μακρής (Μιχαήλοβιτς)

ΤΣΕΣΕΚΑ: Ivailo Ivanov, Radoslav Zabavník, Yordan Varbanov, Todor Yanchev, Adalbert Zafirov, Velizar Dimitrov, Robert Caha, Evgeni Yordanov, El Hadji Ayanda (Amiran Mujiri), Stoyko Sakaliev (Kostadin Hazurov), Emil Gargorov (Hristo Yanev)

 omonoia cska

 

ΤΣΕΣΕΚΑ ΣΟΦΙΑΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ (UEFA Β΄ προκριματικός γύρος)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στην Σόφια κυνηγώντας αποτέλεσμα αφού το 1-1 στο Γ.Σ.Π ευνοεί την Τσεσεκά. Η Τσεσεκά ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι όμως σιγά σιγά η ομάδα μας πήρε τα ινία του αγώνα χάνοντας καλές ευκαιρίες που απέκρουε ο τερματοφύλακας της Τσεσεκά. ο αγώνας κυλούσε με αυτό το τέμπο μέχρι που πέρασε στο παιχνίδι ο Στεπάνοβιτς στο 79′  ανοίγωντας το σκοπ. Ενώ όλα έδειχναν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ  θα πάρει την πρόκριση η Τσεσεκα καταφέρνει στο 93ο λεπτό να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να το στείλει στην παράταση.

Στην παράταση φάνηκε ότι η ομάδα μας είχε μείνει από δυνάμεις χάνοντας τελικά με 3-1 και για ακόμα μια φορά να μην μπορεί να κάνει το κάτι παραπανώ στην Ευρώπη.

ΤΣΕΣΕΚΑ: Ivailo Ivanov, Radoslav Zabavník, Yordan Varbanov, Todor Yanchev (Amiran Mujiri),  Hristo Yanev  (Yordan Todorov), Velizar Dimitrov, Robert Caha, Stoyko Sakaliev, Emil Gargorov, Kostadin Hazurov, Ibrahima Gueye (El Hadji Ayanda)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Βεζέρ, Ιωακείμ, Χαραλάμπους, Κόρολοφσκι, Θεοδότου, Αλωνεύτης, Θεμιστοκλέους, Καϊάφας, Χ.Νικολάου (Στεπάνοβιτς), Κόσλεϊ (Γ. Νικολάου), Μακρής (Αντωνίου)

cska omonoia3 cska omonoia2 cska omonoia1

Autoremarketing

Bet on Alfa