Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟMια καλή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Mια καλή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Folgore και Budućnost είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι της Ομόνοιας στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και την νίκη της Budućnost με 2 -1 εκτός οι Μαυροβούνιοι ειναι το ακλόνητο φαβορί. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν πρέπει να είσαι ποτέ σιγουρός.

Bet on Alfa

Η Folgore είναι  ομάδα που στο Κυπριακό πρωτάθλημα δύσκολα θα εξασφάλιζε την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Έχει στο ρόστερ της  ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ποιοτικά, ο σκόρερ Perrotta που έχει ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Είναι σχεδόν αδύνατο να ανατρέψει το 1-2 στο Μαυροβούνιο.

Η Budućnost είναι καλύτερη ομάδα από την Folgore αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι με επιθέσεις από τα άκρα, όμως δεν είχε καθόλου καλές τελικές επιλογές. Είναι καλά δουλεμένη στα στημένα, με τον Rogošić να τα εκτελεί ωραία με το αριστερό, έτσι άλλωστε προήλθαν και τα δύο γκολ της, το πρώτο από φάουλ και το δεύτερο από κόρνερ. Αν και προηγήθηκε νωρίς με 2-0, αντί να μετατρέψει σε θρίαμβο την νίκη της στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο να μειώσει και να απειλήσει με ισοφάριση. Σκληρή ομάδα που παίζει δυνατά πάνω στην μπάλακαι ικανή στα στημένα όμως τίποτα το ιδιαίτερο για να τρομάξει μια καλή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa