ΑρχικήUncategorizedΝούνο Ασίς – Ο πραγματικός αρχηγός

Νούνο Ασίς – Ο πραγματικός αρχηγός

Ο Νούνο έδειξε τον δρόμο…

Bet on Alfa

Πώς ένας ποδοσφαιριστής, πάνω απ’ όλα, πρέπει να σέβεται το ψωμί που τρώει σε ένα σωματείο. Δεν είμαστε ρομαντικοί. Ο Νούνο δεν γεννήθηκε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Ούτε ήρθε στην Κύπρο και την ομάδα μας γιατί την αγάπησε. Του δόθηκε ένα πολύ καλό συμβόλαιο και ο Νεόφυτος Λάρκου του άσκησε τεράστια πίεση. Στα χρόνια της παρουσίας του εδώ όμως, δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο της.

Και ακόμα όταν το τέλος της συνεργασίας του με το σωματείο,  τον περασμένο Μάιο, ήρθε με τον πιο άκομψο τρόπο (με συνεχείς υπαναχωρήσεις από πλευράς σωματείου και δηλώσεις στυλ είναι μεγάλος και δεν ταιριάζει στα πλάνα του προπονητή), ο Νούνο παρά την πικρία του, ΔΗΜΟΣΙΑ δεν τοποθετήθηκε. Θα μπορούσε να πει πολλά, αλλά σιώπησε.

Και στο τέλος, αφού είδε ότι το πράγμα δεν πήγαινε πουθενά, πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον Μεγάλο. Θέλω να μείνω, δεν ζητώ πολλά, μπορώ να προσφέρω! Ο κύβος ερρίφθη. Ο Μεγάλος είπε το ΟΚ, ο Νούνο ‘χώρεσε’ στα πλάνα του προπονητή και η ΟΜΟΝΟΙΑ επανένταξε στις τάξεις της ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει προσωπικότητα στην άχρωμη και άοσμη ομάδα που είδαμε στα φιλικά.

Γιατί σίγουρα είναι νωρίς, σίγουρα με τόσες αλλαγές στο ρόστερ η ομάδα δεν πήρε στροφές, αλλά σόρρι αδέλφια, προσωπικότητα σαν τον Νούνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει.

Συμπέρασμα: Ο Νούνο έδειξε σε όλους τους συναδέλφους του, πως συμπεριφέρονται οι ηγέτες, οι αρχηγοί. Γιατί αρχηγούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ είχαμε κι’ άλλους. Όμως το ΕΓΩ και η αχαριστία τους ήταν τόσο μεγάλη, που όχι μόνο δεν μας σεβάστηκαν, αλλά μας πούλησαν με τον πιο εύκολο τρόπο.

Υ.Σ. Αυτή η άποψη για μισθοφόρους ξένους και Κύπριους που πονάνε την ομάδα και σέβονται το ψωμί που τρώνε, είναι κανόνας τελικά; Η μήπως η μανία για χρήμα που έχει κυριεύσει τον μέσο Κύπριο, πρέπει να μας βάλει σε δεύτερες σκέψεις;

asterix

Autoremarketing

Bet on Alfa