ΑρχικήUncategorizedH Κου Κου ΤV και … ο Θρόνος

H Κου Κου ΤV και … ο Θρόνος

Πολυμήχανος ο Κου Κου… Αυτό το αναγνωρίζουν οι πάντες.

Bet on Alfa

Ότι πάντα δηλαδή βρίσκει τον τρόπο να φέρνει τα πάνω κάτω και να διατηρεί την θέση του στον Θρόνο της ΚΟΠ ανέπαφη.

Στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου, με την μπόχα και την σαπίλα να μολύνουν κάθε του γωνιά, αυτό δεν είναι απλά κατόρθωμα, είναι ένα μοναδικό επίτευγμα. Με ένα βουνό λοιπόν προβλήματα στοιβαγμένα στο βασίλειο της ΚΟΠ, με τα στημένα στο απόγειο τους σε σημείο που UEFA & FIFA ασχολούνται έντονα με το προβληματικό Κυπριακό ποδόσφαιρο, με την διαιτησία να συνεχίζει να καθορίζει αγώνες, τίτλους, διαβάθμιση, άνοδο κ.τ.λ, με την αμφισβήτηση απ’ όλους τους μεγάλους του ποδοσφαίρου μας στην ΚΟΠ στο απόγειο της, ο Κου Κου ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση.

Πως; Με την πιο προσφιλή τακτική: Να εκμεταλλεύεται την τραγική οικονομική κατάσταση των σωματείων για να διαιωνίζει την παρουσία του στον Θρόνο.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Ε να μην βάλει το χεράκι του και σε αυτό το παιχνίδι και η ΚΟΠ; Αφού τα φιλαράκια του στην LTV την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, (αφήνοντας ακόμα και την ομάδα τους σοβαρά εκτεθειμένη), ο Κου Κου βρήκε ανοικτό πεδίο να δράσει. Την αρχή φυσικά έκανε η ΦΑΛΑΚΡΗ ΔΥΝΑΜΗ, η οποία πήρε παραμάζωμα τα συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Παρουσιάζοντας τάχα ένα μοναδικό στην δημιουργία του σχέδιο, ο Κου Κου και η παρέα του, υπόσχονται στον Κύπριο τηλεθεατή ότι θα μπορέσει από το 2016 και μετά να παρακολουθεί τους αγώνες του Κυπριακού πρωταθλήματος με περίπου 25 ευρώ τον μήνα. Τελεία.

Το πως, που πότε και γιατί παραμένουν αναπάντητα.

Για να εξηγούμαστε δηλαδή: Θα συνεργαστούν με πλατφόρμα; Αν ΝΑΙ με ποια; Τι θα γίνει με τα παιχνίδια που ανήκουν σε άλλη πλατφόρμα; Τα 25 ευρώ θα προστίθενται σε υφιστάμενα πακέτα που θα ανεβάζουν το κόστος για τον συνδρομητή στα ύψη (όπως πχ. στην CYTAVISION που θέλεις περίπου 100 ευρώ ακατέβατα); Με όλα αυτά τα θέματα στον αέρα και χωρίς να έχουν ιδέα πόσους συνδρομητές τελικά θα εγγράψουν, άρχισαν να υπογράφουν συμβόλαια και το πιο σημαντικό: ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ στις ΟΜΑΔΕΣ.

Ως γνωστό τα ταμεία της ΚΟΠ είναι γεμάτα. Σου λέει λοιπόν ο μεγάλος: Θα τα αφήσω στον επόμενο, να κάνει πάρτι; Δεν τα κάμνω εγώ ‘γιάωμα’ ….(στην Κυπριακή).

Γιατί για …γιαώμα πρόκειται φίλοι…ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ; Άλλο να κάνεις 40 χιλιάδες συνδρομητές και να έχεις 12 εκατομμύρια να ξοδέψεις και άλλο να κάνεις 4. Με ένα εκατομμύριο έσοδα πως θα αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις που έχεις ήδη δημιουργήσεις; (οι πληροφορίες λένε πως 11-12 ομάδες έχουν ήδη υπογράψει και έχουν πάρει προκαταβολές). Αυτή είναι η αγγελικά πλασμένη κατάσταση στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Και όσο ο Κου Κου είναι στον Θρόνο, μην ελπίζεις σε πολλά πολλά.

Καιρός είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αντιληφθούμε ποιοί είναι οι πραγματικοί μας εχθροί και να σταματήσουμε τον εμφύλιο σπαραγμό. Μόνο αν φύγουν αυτοί θα δούμε φως…Γιατί και πολύ καλή ομάδα να κάνει ο Καϊάφας, θα τα βρούμε μπροστά μας τα παλικάρια!

Autoremarketing

Bet on Alfa