ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΕΥΡΩΠΗΟδοιπορικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (2005-2006)

Οδοιπορικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (2005-2006)

Η συνέχεια στο οδοιπορικό της ομάδας , αυτή την φορά για την χρονιά 2005-2006. Αυτή την χρονιά προπονητής μας ήταν ο Χενκ Χάουαρτ και ξεκινούσαμε από τον πρώτο προκριματικό γύρο και είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Hibernians Μάλτας. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στο Γ.Σ.Π. στις 14 Ιουλίου.

Bet on Alfa

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ  3-0  (ΟΥΕΦΑ Α΄ Προκριματικός γύρος)

Η κλήρωση μας βοήθησε και αντιμετωπίσαμε μια κάπως εύκολη ομάδα όπως την Χιμπέρνιανς Μάλτας. Τα αρχικά λεπτά ήταν αναγνωριστικά και στο 30΄ ο Μγκούνι καταφέρνει να ανοίξει το σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ κάνοντας το 1-0 με εκπλητική κεφαλιά, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και καταφέραμε να σκοράρουμε με τον Κόσλεϊ στο 47΄ ο οποίος πήρε την θέση του Μγκούνι πριν ξεκινήσει το δεύτερο μισό. Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 85΄ο Βακουφτσής ανατρέπεται εντός περιοχής και κερδίζουμε πέναλτι. Πέναλτι το οποίο εκτελεί ο ίδιος και γίνεται το 3-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεωνή, Θεοδότου, Κορολόφσκι (Ιωακείμ), Παπαϊωάννου, Γκροζτανόφσκι (Ντομπρασίνοβιτς), Βακουφτσής, Καϊάφας, Ν. Γεωργίου, Μγκούνι (Κόσλεϊ), Κονναφής, Κίττος.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ: Μουσκάτ, Πουλισίνιο, Πούλις, Χουέρεπ, Μιοτόφ, Εμπογκ, Σκιέρι, Κόχεν, Μπαλντατσίνιο, Καμιλιέρι, Χαρούνα (Ζάχρα).

Πλέον η ομάδα μας με ένα σκορ μη ανατρέψιμο ταξίδεψε στην Μάλτα για τον επαναληπτικό αγώνα.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ  0-3 (ΟΥΕΦΑ Α΄ Προκριματικός γύρος)

Με αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Όλα ξεκαθάρισαν μόλις στο πέμπτο λεπτό όπου ο Γκροζτανόφσκι κατάφερε να βρει δίχτυα για την ομάδα μας. Λίγο πριν το ημίχρονο κερδίζουμε πέναλτι όπου ο Βακουφτσής το μετατρέπει σε τέρμα. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο σε ρυθμούς προπόνησης πλέον αφού όλα κρίθηκαν. Στο 63΄ με ατομική προσπάθεια ο Γκροζτανόφσκι, ο οποίος ήταν εκπληκτικός, κάνει το 3-0. Το παιχνίδι τελείωσε και εμείς περάσαμε στον επόμενο γύρο.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ: Μουσκάτ, Πουλισίνιο, Πούλις, Χουέρεπ, Φαϊλά (Μιοτόφ), Εμπογκ, Σκιέρι, Κόχεν (Ζάχρα), Μπαλντατσίνιο (Βέλα), Καμιλιέρι, Χαρούνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεωνή, Θεοδότου, Κορολόφσκι, Παπαϊωάννου (Κακογιάννης), Γκροζτανόφσκι, Βακουφτσής (Ντομπρασίνοβιτς), Καϊάφας (Ιωακείμ), Ν. Γεωργίου, Κόσλεϊ, Κονναφής, Κίττος.

Στην συνέχεια η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με την Δυναμό Βουκουρεστίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στην Ρουμανία στις 11 Αυγούστου.

ΔΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1 (ΟΥΕΦΑ Β΄ Προκριματικός γύρος)

Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς αφού με κεφαλιά του Κονναφή μόλις στο 4΄καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ. Στην συνέχεια όμως όλα άλλαξαν, ένα αμφίρροπο πέναλτι στο 12΄ και με εκτελεστή τον Μοντεάνου οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν. Με δύο προσωπικά τέρματα του Ζίκου σε μια φάση αδράνειας της άμυνάς μας κατάφεραν οι Ρουμάνοι να πάρουν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 όπου ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μειώσουμε αλλά δεν τα καταφέρναμε, δεχθήκαμε και κόκκινη (μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Νικόλα Γεωργίου στο 54΄) και έτσι έληξε μια εφιαλτική νύχτα στο εθνικό στάδιο του Βουκουρεστίου.

Δ. ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Σαβιάουκ (Γκούσο), Πούλχατς, Μότι, Μαργκαριτέσκου, Ζίκου, Πέτρε, Γκάλαμαζ (Νικουλέσκου), Μπαλτόϊ, Μπράτου, Μοντεάνου, Μπάλαν (Ταμάς).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεωνή, Θεοδότου, Παπαϊωάννου, Κορολόφσκι, Κίττος (Βακουφτσής), Κονναφής, Γεωργίου, Καϊάφας, Γκροζτανόφσκι, Μάγκνο (Μγκούνι), Ν΄Τιαγιέ (Κακογιάννης).

 

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΔΥΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ  2-1 (ΟΥΕΦΑ Β΄ Προκριματικός γύρος)

Μπροστά από 14 χιλιάδες κόσμο η ΟΜΟΝΟΙΑ επιζητούσε την ολική ανατροπή της εκτός έδρας ήττας με 3-1. Ξεκίνησε το παιχνίδι και μέσα σε έντονο παλμό ανοίξαμε το σκορ με τον αρχηγό μας Κωστάκη Καϊάφα με ένα ευθύβολο σουτ στο 29΄. Αμέσως μετά από δύο λεπτά διπλασιάσαμε τα τέρματά μας με τον Κίττο κάνοντας το 2-0 και όλα έμοιαζαν ότι θα τα καταφέρναμε. Τέλειωσε το ημίχρονο κρατώντας το σκορ πρόκρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ρουμάνοι μπήκαν δυνατά και δυστυχώς στο 55΄ ο Νικολέσκου με ένα δυνατό σουτ σίγησε το Γ.Σ.Π.  Μετά προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, έτσι παρέμεινε το 2-1 για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τουλάχιστον φύγαμε από το γήπεδο με ψηλά τα κεφάλια αφού ήταν μια ιστορική νίκη για το σωματείο μας καθώς επίσης και οι παίκτες έπαιξαν αρκετά καλά.

Δ. ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Σαβιάουκ, Νταουτά, Πούλχατς, Τάμας (Γκρικόριε), Μότι, Μαργκαριτέσκου, Πέτρε, Νικουλέσκου, Γκάλαμαζ, Μπράτου (Μπλέσαν), Μουντεάνου (Μπαλτόϊ).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεωνή, Θεοδότου (Γκροζτανόφσκι), Παπαϊωάννου (Κόσλεϊ), Κορολόφσκι, Βακουφτσής, Ντομπρασίνοβιτς (Μάγκνο), Καϊάφας, Μγκούνι, Κίττος Κονναφής, Κακογιάννης.

Autoremarketing

Bet on Alfa