ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌλοι στο πλευρό του Φοφανά

Όλοι στο πλευρό του Φοφανά

Τη συμπάθειά τους και τη στηριξή τους προς τον Φοφανά και την οικογένειά του εκφράζουν με ανακοινώσεις αρκετά σωματεία, η ΚΟΠ, ο ΠΑΣΠ, αλλά και ποδοσφαιριστές μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στο facebook. Ο χαμός του 7χρονου γιου του ποδοσφαιριστή της ομάδας, συγκλόνισε όλο τον ποδοσφαιρικό και όχι κόσμο. Πρόκειται για ανύποτη τραγωδία και ο Φοφανά χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Ο Μορέιρα, ο Χιώτης και ο Τακμπατζούμι έχουν ήδη εκφράσει τη συμπάθειά τους προς τον Φοφανά μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο facebook.
Οι ανακοινώσεις:
ΠΑ.ΣΠ: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο μέλος μας Γκαουσού Φοφανά και στη οικογένειά του, για το χαμό του 7χρονου γιού του. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν αθώες ψυχές μας εγκαταλείπουν πρόωρα. Το αγγελούδι έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλευόταν επί τρεις ημέρες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χαμός του οφείλεται σε μαλάρια. Ως επίσημο σώμα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, αλλά και ως οργανωμένο σύνολο που επιθυμεί τη βελτίωση της κοινωνίας μας, απαιτούμε να δοθούν διευκρινίσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το 7χρονο αγγελούδι. Είχε γίνει έγκαιρα η διάγνωση; Κι αν ναι, έλαβε την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή; Ξεκαθαρίζουμε πως πίσω από τα ερωτήματα που θέτουμε δεν κρύβονται υπόνοιες. Απλώς πρέπει να απαντηθούν για να βγούμε πιο σοφοί ως κοινωνία. Θα περιμένουμε από τους αρμόδιους να μας εξηγήσουν τι έγινε».
ΚΟΠ: «Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώθηκε με θλίψη και συγκλονισμό για τον άδικο χαμό του εφτάχρονου παιδιού του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Γκαουσού Φοφανά. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής και τα μέλη του προσωπικού της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στον ποδοσφαιριστή και την οικογένεια του».
Ανόρθωση:
 «Ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει ολόκληρο το κυπριακό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, η απώλεια του εφτάχρονου παιδιού του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και νυν της Ομόνοιας Γκαουσού Φοφανά. Οι πρόεδροι εταιρείας και σωματείου, τα διοικητικά συμβούλια και ολόκληρη η οικογένεια της Ανόρθωσης, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή, την οικογένεια και τους οικείους του. Είθε ο Θεός να τους δίνει δύναμη να ξεπεράσουν το μεγάλο κακό που βρήκε την οικογένεια τόσο απροσδόκητα. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την πρόθεση να είμαστε παρά τω πλευρώ τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
ΑΕΛ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη και οδύνη μας για τον άδικο θάνατο του γιου του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Φοφανά. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φοφανά και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο τραγικό αυτό περιστατικό. Συλλυπητήρια εκφράζουμε σε ολόκληρη την οικογένεια της Ομόνοιας».
ΑΠΟΕΛ: «Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προσωπικό της εταιρείας, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καθώς και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ δηλώνουν συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν που έτυχε στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γκαουσού Φοφανά. O αδόκητος θάνατος του μικρού γιού του μας προκαλεί τεράστια θλίψη. Ευχόμαστε στον Γκαουσού Φοφανά και στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη».
Δόξα: «Ανείπωτο δράμα και συγκλονισμό προκάλεσε η τραγική είδηση με το χαμό του Σουλεϊμάν Φοφανά γιου του πρώην ποδοσφαιριστή μας Γκαουσού Φοφανά. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας, δεν μπορεί παρά να μας κάνει να συμπάσχουμε μαζί του για το τραγικό συμβάν. Στεκόμαστε δίπλα στον Γκαουσού, στη σύζυγο και στο μικρότερο του παιδί και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το θλιβερό αυτό μαντάτο».
Ερμής: «Η οικογένεια του Ερμή επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του εφτάχρονου παιδιού του νυν ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γκαουσού Φοφανά. Ο χαμός του νεαρού παιδιού σκόρπισε σε όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό βαθιά θλίψη. Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή στις δύσκολες ώρες που περνάει και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας».
Μορέιρα: «Εγώ και όλη η πράσινη οικογένεια είμαστε μαζί με σένα και την οικογένεια σου. Να είσαι δυνατός φίλε μου».
Χιώτης: «Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Φοφανά. Πραγματικά ότι χειρότερο υπάρχει στη ζωή. Ο Θεός ήθελε άλλον έναν άγγελο δίπλα του. Κουράγιο φίλε».
Ταγκμπατζούμι: «Τα θερμά συλλυπητήρια μου στον Φοφανά. Είμαι πολύ λυπημένος από τη στιγμή που άκουσα αυτά τα τραγικά νέα».

Bet on Alfa
Autoremarketing