ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Φαβορί η Ομόνοια"

“Φαβορί η Ομόνοια”

O προπονητής της Budućnost Γκόραν Πέρισιτς μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του σε βάρος της Folgore/ Falciano… Ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε στην Ομόνοια την οποία χαρακτήρισε ως το φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Bet on Alfa

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκόραν Πέρισιτς μετά το τέλος του ψεσινού παιχνιδιού:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Όλοι αγωνίστηκαν πολύ καλά και γενικά παίξαμε καλύτερα από το πρώτο ματς παρόλο που με τη νίκη μας στο Σαν Μαρίνο περιορίσαμε το ενδιαφέρον”

“Όσον αφορά την επόμενη αντίπαλο μας, την Ομόνοια της Κύπρου πρέπει να πω έχουν αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με την περασμένη περίοδο όμως ανεξάρτητα αυτού είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και η αλήθεια είναι το φαβορί απέναντί μας”

“Η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο για να προχωρήσει και αν είναι έτοιμη.Τα παιδιά μας είναι όλοι νεαροί. Ο μεγαλύτερος μην ξεχνάτε είναι ο Vujačić μόλις 24 χρόνων. Χρειαζόμαστε χρόνο…”

“Θα σημαίνει πολλά για εμάς και η υποστήριξη των οπαδών κατά τα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να αγωνίζεσαι μπροστά σε άδειες εξέδρες”.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa