ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟO Μονσίλο Ρασπόποβιτς μιλά στο OMONOIA24.COM!

O Μονσίλο Ρασπόποβιτς μιλά στο OMONOIA24.COM!

Το πρώτο παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ πλησιάζει για την ομάδα μας. Την προσεχή Πέμπτη, στις 18:30, στην πόλη Νίκσιτς η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Μαυροβουνίου, θέλοντας να θέσει τις βάσεις πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού στο ΓΣΠ (24 Ιουλίου, 19:00).

Bet on Alfa

Στο omonoia24μίλησε ο Μονσίλο Ρασπόποβιτς (αριστερά στη φωτογραφία), ο 20χρονος (18.3.1984) αμυντικός της Μπούντουτσνοστ και αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με την Ομόνοια.

«Υποθέτω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, παρόλο που είμαστε νεανική ομάδα», είπε με έμφαση ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Όντως, η αντίπαλός μας είναι νεανική ομάδα και όπως μας είπε ο Ρασπόποβιτς στηρίζουν πολλά στον ενθουσιασμό.

«Γνωρίζουμε πως, η Ομόνοια είναι έμπειρη στην Ευρώπη και διαθέτει ποδοσφαιριστές με παραστάσεις, όμως εμείς θα κυνηγήσουμε το όνειρό μας», πρόσθεσε ο Μαυροβούνιος αμυντικός. Όπως μας ανέφερε ο Ρασπόποβιτς, γνωρίζει την Ομόνοια από τα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε το εμπόδιο της Φολγκόρε και τώρα προετοιμαζόμαστε για τα ματς με την Ομόνοια, που θα είναι πολύ πιο δύσκολα, όμως με προσήλωση στο στόχο και πειθαρχία θα επιδιώξουμε το καλύτερο, παρόλο που η αντίπαλός μας είναι το φαβορί», κατέληξε.

Autoremarketing

Bet on Alfa