ΑρχικήΔΗΜΟΦΙΛΗΓια την χαμένη περηφάνεια, για την χαμένη μας μαγκιά....

Για την χαμένη περηφάνεια, για την χαμένη μας μαγκιά….

Η μέρα κοντεύει, οι ώρες και τα λεπτά λιγοστεύουν… Σε μια χρονιά που θα είναι γεμάτη προκλήσεις έχουμε μπροστά μας την μεγαλύτερη, μέχρι φυσικά την επόμενη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στο Μαυροβούνιο με μοναδικό στόχο να φέρει στις αποσκευές ένα σκορ που θα της επιτρέπει σε δύο εβδομάδες να διεκδικήσει και να κερδίσει την πρόκριση στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Εύκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν, ειδικά φέτος που είναι μια χρονιά γρίφος, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί. Μπορεί να περάσει το εμπόδιο της Buducnost και να δώσει χαρά στον κόσμο αναπτερώνοντας του το ηθικό και επαναφέροντας του πίσω λίγη από την χαμένη του περηφάνια.

Είμαστε αισιόδοξοι. Κι αυτό γιατί στο ρόστερ της ομάδας μας  μπορεί να μην υπάρχουν τα τρανταχτά ονόματα (και τότε που υπήρχαν τι καταλάβαμε δηλαδή;), όμως  υπάρχουν παιδιά που διψούν και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να διακριθούν και που δηλώνουν περήφανοι που είναι μέλη αυτής της ομάδας.

Μαζί τους, στο πάγκο της ομάδας υπάρχει ένα τεχνικό επιτελείο που απαρτίζεται από μάγκες. Που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν μέχρι σήμερα την φανέλα με το τριφύλλι.

Η Πέμπτη είναι κοντά. Και θα μας βρει όλους πανέτοιμους ν’ αντιμετωπίσουμε  αυτή την μεγάλη πρόκριση. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, Δ.Σ και  κόσμος, πάμε όλοι μαζί για την ιστορία αυτής της ομάδας, για την χαμένη μας περηφάνια και για την χαμένη μας μαγκιά!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa