ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠληροφορίες για όσους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν να ταξιδεύσουν...

Πληροφορίες για όσους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν να ταξιδεύσουν Μαυροβούνιο (επίσημη ανακοίνωση)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει τον κόσμο της πως η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί στο Μαυροβούνιο με προγραμματισμένη πτήση και όχι ναυλωμένη, συνεπώς ο περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων στο αεροσκάφος, δεν επιτρέπει τη διάθεση επίσημων ταξιδιωτικών «πακέτων», για μετάβαση φιλάθλων στο Μαυροβούνιο.

Bet on Alfa

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Μαυροβούνιο, μπορούν να προχωρήσουν με τις δικές τους διευθετήσεις.

Το Σωματείο μας, προκειμένου να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στον κόσμο που θα ταξιδέψει, από αύριο (15/07) θα ανακοινώσει τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, μέσω του οποίου θα δίνονται χρήσιμες πληροφορίες και θα παρέχεται υποστήριξη εκεί και όπου θα είναι αναγκαίο (εισιτήρια και άλλη βοήθεια).

Πιο κάτω παραθέτουμε πληροφορίες αναφορικά με την Κυπριακή πρεσβεία στο Μαυροβούνιο:

Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σερβία και στο Μαυροβούνιο διατελεί η Α.Ε. κα Ναυσικά Χρ. Κρούστη. Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας στο Βελιγράδι αποτελεί την επίσημη διπλωματική αντιπροσωπεία της Κύπρου στη Σερβία, παράλληλα, όμως, η Πρεσβεία στο Βελιγράδι και η Πρέσβης εκπροσωπούν τη Δημοκρατία και στο Μαυροβούνιο.

Η διεύθυνση της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι:
Generala Save Grujica 18,
11000 Dedinje – Belgrade
Republic of Serbia

Tel: +381 11 3620002
Fax: +381 11 3621122
[email protected]

Κυπριακή Πρεσβεία, ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή (08:30 – 16:00)

Προξενικό Τμήμα, ώρες λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή (09:00 – 12:00)

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως συμπεριφέρεται σε κόσμια πλαίσια κατά την παραμονή του στο Μαυροβούνιο και με τις εκδηλώσεις του να αποτελέσει ένα σημαντικό στήριγμα για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια που θα γίνει για να τεθούν οι «βάσεις» πρόκρισης.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa