ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Πέρισιτς θέλει αποτέλεσμα με μηδέν παθητικό

Ο Πέρισιτς θέλει αποτέλεσμα με μηδέν παθητικό

Παρόλο που θεωρεί την Ομόνοια πιο έμπειρη ομάδα, ο τεχνικός της Μπούντουτσνοστ πιστεύει πως μπορούν να πετύχουν και να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας μας. Ο Γκόραν Πέρισιτς, σε δηλώσεις του για το ματς της Πέμπτης είπε: «Οποιοδήποτε αποτέλεσμα με μηδέν παθητικό θα είναι ότι καλύτερο. Θα ελπίζουμε σε πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Bet on Alfa

Ο τεχνικός της αντιπάλου της Ομόνοιας, θεωρεί πως είναι καλύτερα που το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Μαυροβούνιο και εξήγησε: «Μας δίδεται η ευκαιρία να μάθουμε τον αντίπαλό μας ενόψει και του επαναληπτικού, που θα γίνει στην έδρα του».

Ο Πέρισιτς, όπως τόνισε, πιστεύει στους παίκτες του και αναμένει να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι, ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Έχουμε ποιότητα και μπορούμε να πετύχουμε, παρόλο που η Ομόνοια είναι έμπειρη στην Ευρώπη. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με τα ματς με την Φολγκόρε».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο και τη σημασία του στο πρώτο παιχνίδι. «Ο 12ος μας παίκτης θα είναι κίνητρο για τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές. Τον καλούμε να κάνει το ταξίδι στην πόλη Νίκσιτς και να μας βοηθήσει να φθάσουμε στη νίκη», είπε ο τεχνικός της Μπούντουτσνοστ.

Autoremarketing

Bet on Alfa