ΑρχικήDaily NewsΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ η Κoυ Κου ΤV

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ η Κoυ Κου ΤV

Σας τα είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα (HAND OF GOD – H Kου Koυ TV .. και ο Θρόνος), αλλά η σημερινή ανακοίνωση της ΚΟΠ, είναι αρκούντως διαφωτιστική!

Bet on Alfa

Δώσαμε προκαταβολή, πήραμε υπογραφή για 16-19, πέρασαν τα κριτήρια.

Ψεκάστε- σκουπίστε-τελειώσαμε!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (πιο κάτω), δείχνει πόσα υπολογίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία τα μεγάλα αφεντικά (η υποσημείωση με έντονα γράμματα δική μας)!

‘Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποιεί στο κοινό ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου έχει υπογράψει από τις 19/05/2014 συμβόλαιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019 με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι πρόνοιες της συμφωνίας αυτής δεν παρέχουν το δικαίωμα διακοπής της συμφωνίας για οποιοδήποτε λόγο.

Μας ξενίζει το γεγονός ότι ενημερωνόμαστε από διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου δέχεται προτάσεις για πώληση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, για την ίδια περίοδο κάτι το οποίο θεωρούμε ανεπίτρεπτο τόσο σε ότι αφορά την κείμενη νομοθεσία, όσο το Καταστατικό και τους Κανονισμούς της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου λίγες μέρες μετά την υπογραφή της μεταξύ μας συμφωνίας, έλαβε ένα μεγάλο ποσό σαν προκαταβολή, ποσό το οποίο έχει χρησιμοποιήσει για αποπληρωμή υποχρεώσεων της προς ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου έχει αδειοδοτηθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2014-2015′.

Autoremarketing