ΑρχικήΚΡΙΤΙΚΗ ΑΓΩΝΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤ​ΣΑ: ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ​!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤ​ΣΑ: ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ​!

Μιά σοβαρή και πειθαρχημένη ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της στην Ποντγκόριτσα και πήρε ουσιαστικά την πρόκριση για τον 3ο γύρο του ΕUROPA LEAGUE από τον πρώτο αγώνα. Απέναντι της μια ομάδα πολύ μέτρια, που δεν μπορούσε να κάνει τα αυτονόητα στον αγωνιστικό χώρο.
Με 3-5-2 ξεκίνησε ο Καϊάφας αλλά με Ακουισταπάτσε στο κέντρο και τον Λομπζιανίτζε δεξιά του. Ο Σκαραμοτσίνο ήταν αριστερά στην άμυνα και ο Χάρης δεξί μπακ χαφ. Από εκει και πέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έλεγξε τον ρυθμό και προηγήθηκε δίκαια με τον Ρομπέρτο Γκαρσία. Θα μπορούσε να κάνει και το 2:0 σε μια μαγική ενέργεια του Αλίπιο, που τα έκανε όλα, αλλά αστόχησε στο πλασέ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι ξανά καλύτερη και την τοπική ομάδα να προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά απο την εστία του Μορέιρα. Ενα μακρινό σουτ και μια δύο ψηλοευκαιρίες απο στατικές φάσεις ήταν το ρεζουμέ των Μαυροβουνίων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δοκάρι με τον Γκαρσία και αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, όμως πότε η τελική πάσα, πότε το τελείωμα, δεν ήταν ιδανικά.
Το γκολ του Λομπζιανίτσε όμως στο φάουλ του Ράμος σφράγισε σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έθελξε με την αποδοσή της, όμως πήρε το ζητούμενο. Κανείς δεν περιμένει εξ ΄ άλλου την ομάδα να είναι αγωνιστικά έτοιμη, με τόσες αλλαγές στο ρόστερ και ποδοσφαιριστές που ακόμα τώρα μπήκαν στην ομάδα. Αυτό που αναμένουμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζουμε ρυθμούς, ομοιογένεια και ποιότητα.
Ποιοί ξεχώρισαν: Σταθερά καλός ο Σερτζίνιο, δέσποζε με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή. Με καλές και κακές στιγμές, όμως ηταν ο παίκτης που έλεγχε τον ρυθμό, που έκοβε και μοίραζε. Ο Γκαρσία έκανε την δουλεία του και τον ένοιωσε η αντίπαλη άμυνα, ενω ο Γκρικαλασβίλι έκοψε αμέτρητα χιλιόμετρα κέρδισε και έχασε μάχες και γενικά είχε θετική παρουσία. Ο Αλίπιο, έδειξε στοιχεία ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά, έχει στοιχεία βιρτουόζου αλλά χρεώνεται και με επιπόλεες και ημιτελείς ενέργειες.
Τους αμυντικούς δεν μπορούμε να τους κρίνουμε αν και ο Λομπζιανίτζε σκόραρε και θα μπορούσε για ένα ακόμα.
Μας στεναχώρησε: Ο τραυματισμός του Σκάρα, που ανάγκασε τον Καϊάφα να κάνει εσωτερική αλλαγή, παίρνοντας τον Σερτζίνιο στην άμυνα και μετατοπίζοντας τον Λομπζιανίτζε αριστερά.
Συμπερασματικά: Ικανοποίηση για εμφάνιση και νίκη. Πάμε ΓΣΠ την άλλη Πέμπτη σοβαρά, να τελειώσουμε την πρόκριση. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά και σίγουρα ένας πιο δύσκολος αντίπαλος στον 3ο γύρο.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa