ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Όσο πιο μακριά .. Όσο πιο ψηλά ... Για...

“Όσο πιο μακριά .. Όσο πιο ψηλά … Για τον υπέροχο κόσμο και την ένδοξη ιστορία της …”

Η ομάδα μας δίνει σήμερα το πρώτο Ευρωπαϊκό της ραντεβού. Αγώνας εξαιρετικά σημαντικός που θα θέσει τις βάσεις για πρόκριση μας στον επόμενο γύρο. Μια πρόκριση που, με τα σημερινά δεδομένα είναι κομβικής σημασίας. Απών από αυτό το ραντεβού δεν μπορούσε να ήταν ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο ποδοσφαιριστής που έβαλε την σφραγίδα του στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας και οποίος τόσο με την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και συμπεριφορά έχει κερδίσει μια μόνιμη θέση στις καρδιές μας. Το όνομα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ για το μέσο Ομονοιάτη, είναι συνώνυμο με την μαγκιά, τσαμπουκά και ποδοσφαιρικό ήθος και την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Το OMONOIA24.COM έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενεί σήμερα , αποκλειστικά, το μήνυμα του Δημήτρη προς το κόσμο της ομάδας μας για το σημερινό αγώνα. Πάντα αισιόδοξος μας δήλωσε τα εξής:

“Όσο πιο μακριά .. Όσο πιο ψηλά … Για τον υπέροχο κόσμο και την ένδοξη ιστορία της …”

Ακολουθεί ένα μικρό οδοιπορικό της πορείας του μεγάλου αυτού ποδοσφαιριστή, στα Ευρωπαϊκά παιγνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Δημήτρης Χριστοφή έκανε ντεμπούτο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια την πρώτη χρονιά που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το 2008. Το παιχνίδι ήταν με την Μιλάνο της ΠΓΔΜ. Έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο εντυπωσιάζοντας τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δημιουργώντας το δεύτερο γκολ (σκόρερ ο Ζλόγκαρ). Στο δεύτερο του παιχνίδι στα ευρωπαϊκά σαλόνια κατάφερε να βρει δίκτυα μια φορά και να δώσει εύκολο τέρμα στον Καφού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προκρίθηκε και έπαιξε με την ΑΕΚ Αθηνών. Ο Δημήτρης αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια ως βασικός και βοήθησε την ομάδα μας να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτυ ο Χριστοφή αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια βασικός. Την επόμενη χρονιά (2009-2010) είχε τρεις συμμετοχές με αντιπάλους την Τόρσβαν των Νήσων Φαρόε και την ρουμάνικη Βασλούι.

Την χρονιά 2011-2012 με αντίπαλο την Ολλανδική Ντε Χαγκ (νίκη 3-0 στο ΓΣΠ) και ο Χριστοφή έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ με μακρινό σουτ, αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.  Συνολικά εκείνη την χρονιά είχε 4 συμμετοχές.

Την  χρονιά 2012-2013 είχε δύο συμμετοχές με την ομάδα μας (απέναντι του Ερυθρού Αστέρα) και με την πρόκριση δυστυχώς να χάνεται στα πέναλτι μετά από δύο λευκές ισοπαλίες.

Συνολικά ο Δημήτρης Χριστοφή έχει 15 συμμετοχές με την ΟΜΟΝΟΙΑ στην Ευρώπη και δύο γκολ.

Εδώ είναι το εκπληκτικό τέρμα που έβαλε με την Ντε Χαγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa