ΑρχικήDaily NewsΠροκλήρωση και κλήρωση από θέση ισχύος!

Προκλήρωση και κλήρωση από θέση ισχύος!

Στο Group 2 η ΟΜΟΝΟΙΑ, στους δυνατούς (ή SEEDED με βάση την γλώσσα της UEFA) και με αντιπάλους στα μέτρα μας. Οι Ουκρανοί και οι Αυστριακοί (ως επίπεδο ποδοσφαίρου και όχι ως ομάδες) φαίνονται πιο δύσκολοι, αλλά μεγαθήρια δεν θα βρούμε μπροστά μας.  Αν δούμε μάλιστα, ποιοι είναι μαζί μας στους ΔΥΝΑΤΟΥΣ (Torino FC, Hull City, PSV Eindhoven) θα αντιληφθούμε πόσο πιο δύσκολο θα ήταν το έργο μας αν είμαστε στο κάτω μέρος του γκρουπ.

Bet on Alfa

Μπορεί να μην κάναμε μεγάλη πορεία στην Ευρώπη τα προηγούμενα χρόνια, αλλά οι όποιοι βαθμοί μαζέψαμε (την τελευταία 5ετία) είναι πολύτιμοι. Γι’αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντική και η χτεσινή νίκη. Μην ξεχνούμε ότι οι καλές χρονιές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη είναι οι πιο παλιές (στην 5ετία πάντα) και σταδιακά θα διαγράφονται ενώ τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε και Ευρωπαϊκές νίκες (2012 – δυο ισοπαλίες με Ερυθρό Αστέρα, 2013 – 1 ισοπαλία και μια ήττα από την Άστρα).

Άντε, να μας κάνει την χάρη η κληρωτίδα με μια ομάδα στα μέτρα μας, αλλά και εμείς να παρουσιαστούμε όπως πρέπει το βράδυ της 24ης Ιουλίου. για την νίκη και τους βαθμούς.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa