ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕίναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων μας!!

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων μας!!

Όταν ήμασταν παιδιά μας έλεγαν πως υπάρχει μια μεγάλη ομάδα με ένα τριφύλλι στο στήθος. Μας έλεγαν πως χιλιάδες οπαδοί από όλα τα μέρη της Κύπρου πήγαιναν στο Γκόουλ, στο παλιό ΓΣΠ, στο Μακάρειο για να δουν τους “παιχταράες”. Πως κάποιοι έβγαζαν νυχτέρι έξω από το γήπεδο για την δουν. Πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το μπαίνεις στο γήπεδο, να κάθεσαι στην κερκίδα και να ακούεις τον ύμνο σου, “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες νίκες πάμε…”

Bet on Alfa

Μεγαλώνοντας και βλέποντας αυτό το μεγαλείο να αναδιπλώνεται και να δίνει τόση χαρά στον κόσμο της. Να βγαίνουν τα λόγια των παππούδων και πατεράδων μας σωστά. Να πνίγεσαι στην αγκαλιά τους σε κάθε μας τέρμα. Να σε καταλαμβάνει ένα συναίσθημα χαράς αλλά συνάμα με δάκρυ αφού την συγκίνηση που βγάζεις να μην μπορείς να την εξηγήσεις. Να νιώθεις και εσύ εκείνη την μέρα πως αυτή η ομάδα δίνει ευτυχία και ζωή στον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ,με όσα κακά του συμβαίνουν, με όσες στερήσεις και να έχει.

Η μεγάλη ιδέα ΟΜΟΝΟΙΑ που με τα τόσα δεινά που είχε και έχει δεν μπορεί κανείς να μας την στερήσει. Δεν υπάρχουν περιθώρια εγκατάληψης της ποτέ. Όταν παρακολουθεις την προηγουμένη μια τιμητική ενός αρχηγού που υπηρέτησε μια ομάδα να μην τον τιμούν οι οπαδοί του, να αγανακτάς γιατι εσύ τίμησες τους δικούς σου με περισσότερη αγάπη και παρουσία στο γήπεδο. Να αγανακτάς γιατί εσύ δεν χάρηκες τους περσινούς τίτλους και αυτοί που τους χαρήκαν να μένουν σπίτι. Να είσαι στην 5η θέση και να πας γήπεδο γιατί ελπίζεις. Ελπίζεις πως θα το ζήσεις, πως θα αλλάξουν οι καιροί και κάποτε θα πανηγυρίσεις , όπως οι παλιοί. Θα γευτείς την νίκη, την εξιλέωση. Πως όσα λάθη και να έγιναν, εσύ θα αλλάξεις την κατάσταση. Όσα οικονομικά προβλήματα και να έχει αυτή η ομάδα, μαζί θα τα προσπεράσουμε. Μόνο μαζί!

Δεν αμφιβάλω πως θα το δεις να γίνεται πραγματικότητα. Επειδή εσύ και εγώ είμαστε γαλουχισμένοι με άλλες ιδέες και νοοτροπίες. Επειδή εμείς είμαστε μεγαλωμένοι απο άλλη πάστα ανθρώπων. Απο αυτούς που στερήθηκαν πολλά περισσότερα, μα έμαθαν να ζούν με λιγότερα, να ζουν όμως με περισσότερο ζήλο για την ομάδα τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την στιγμή σε χρειάζεται όσο τίποτα άλλο. Σε χρειάζεται να την στηρίξεις. Να δώσεις το παρόν σου στο γήπεδο. Είναι υποχρέωση εμένα, εσένα, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa