ΑρχικήDaily NewsΠρόβα 11άδας

Πρόβα 11άδας

Με απογευματινή προπόνηση, την πιο καθοριστική εν’ όψη του επαναληπτικού με την Μπούντουσνοστ την προσεχή Πέμπτη, συνεχίζει την προετοιμασία της η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Η σημερινή προπόνηση θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε για το μεθαυριανό παιχνίδι, με το φορμάρισμα της 11άδας και την επιλογή της τακτικής που θα ακολουθήσει ο Κώστας Καϊάφας.

Ο τραυματισμός του Σκαραμοτσίνο σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ο Ρενατό Μαργκάσα δεν είναι έτοιμος ακόμα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο προπονητής δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει το 3-5-2 του πρώτου αγώνα.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μορέιρα με την αμυντική ‘τρόικα’ να αποτελείται από Λομπιανίτσε, Κακουμπάβα και Ακουϊσταπάτσε. Το ποιος θα αγωνιστεί στο ως αριστερός μπακ (στην θέση του Σκαραμοτσίνο δηλαδή) είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε. Ο αρχηγός Χάρης Κυριάκου αναμένεται να είναι δεξί μπακ χαφ με σαφώς πιο αμυντικούς προσανατολισμούς (αν κρίνουμε από τον τρόπο που αγωνίστηκε το δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Μαυροβούνιο) με το σύστημα μας να μεταβάλλεται σε 4-4-2 όταν αμυνόμαστε.

Ο Ράμος θα είναι στην αριστερή πλευρά με πιο επιθετικές τάσεις. Ο Πορτογάλος πρέπει να είναι προσεχτικός μετά και την κίτρινη που δέχτηκε στον πρώτο αγώνα, για να μην το στερηθεί η ομάδα σε επόμενους αγώνες.

Η τριπλέτα του κέντρου αναμένεται να παραμείνει ως έχει με τον Ρόντρι και τον Σερτζίνιο να έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς και τον Σότα Γκρικαλασβίλι τον επιτελικό ρόλο. Ο Ρόντρι πρέπει να αποδείξει ότι έχει ρόλο στην ομάδα, αφού η παρουσία του μέχρι τώρα δεν έπεισε κανένα. Αν είναι να αποδείξει κάτι, καλό θα ήταν να το κάνει στο παιχνίδι που έρχεται.

Τέλος, μπροστά, Ρομπέρτο Γκαρσία και Αλίπιο έχουν θέσει γερή υποψηφιότητα για το επιθετικό δίδυμο. Ο Ισπανός με το γκολ που πέτυχε αλλά και με την θετική συνολική του παρουσία θα είναι σίγουρα ο στυλοβάτης της επίθεσης. Ο Αλίπιο είναι ο παίκτης που αυτή την στιγμή μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω, να ανοίξει άμυνες και να δημιουργήσει διαδρόμους. Αυτό που απομένει είναι να γίνει πιο ουσιαστικός και ομαδικός στο παιχνίδι του.

Ασίς και Ποτέ με μια ακόμα εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια τους, θα είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση να δώσουν λύσεις στην ομάδα, μαζί με τον Αλεξ Ρούμπιο και τους ταλαντούχους Κύπριους ποδοσφαιριστές κάποιοι από τους οποίους ίσως κάνουν Ευρωπαϊκό ντεμπούτο, ιδιαίτερα αν το επιτρέψει η ροή του αγώνα και να ακολουθήσουν τον Γεράσιμο Φυλακτού που πήρε το βάπτισμα του πυρός την περασμένη Πέμπτη.

Autoremarketing

Bet on Alfa