ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚαλό το ποδόσφαιρο, αλλά...

Καλό το ποδόσφαιρο, αλλά…

Καλό το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός αλλά δυστυχώς στην Κοινωνία που ζούμε με τον ιμπεριαλισμό να προελαύνει, να σκοτώνει και να διαλύει ότι βρίσκει μπροστά του υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους.

Bet on Alfa

Στην γειτονική μας Παλαιστίνη οι αιμοσταγείς Ισραηλίτες έχουν διαλύσει τα πάντα, σκοτώνοντας αδύσταχτα ακόμα και μικρά παιδιά. ​

Στο φως ήρθε βίντεο που κατέγραψε καρέ καρέ την εν ψυχρώ δολοφονία τεσσάρων παιδιών στην παραλία της Γάζας από άνδρες του ισραηλινού λιμενικού.

Τα παιδιά παίζουν αμέριμνα ποδόσφαιρο στην παραλία, όταν ξαφνικά εμφανίζονται στη θάλασσα περιπολικά του λιμενικού και χωρίς κανέναν δισταγμό ανοίγουν πυρ εναντίον τους, μπροστά στο ξενοδοχείο, όπου μένουν οι διεθνείς αποστολές στη Λωρίδα της Γάζας. Οι άνδρες του λιμενικού, αν και τα βλέπουν δεν σταματούν να ρίχνουν πυρά, με αποτέλεσμα τα τέσσερα παιδιά να πέσουν νεκρά.

Οι σκηνές που ακολουθούν είναι τραγικές. Μανάδες ουρλιάζουν, αναζητώντας τα παιδιά τους και άνδρες τα μεταφέρουν νεκρά στα χέρια σε κατάσταση αλλοφροσύνης.

Autoremarketing