ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα μην τους επιτρέψει να πιστέψουν

Να μην τους επιτρέψει να πιστέψουν

Υπομονετικά μεν, δυνατά από την αρχή δε. Αυτό είναι το σύνθημα στην ομάδα μας, που ολοκληρώνει αυτή την ώρα την προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό με την Μπούντουτσνοστ. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχο του ρυθμού, καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια, ζήτησε από τους παίκτες του ο Καϊάφας.

Bet on Alfa

Ο προπονητής μας δεν θέλει η ομάδα μας να επιτρέψει στην αντίπαλό της να πιστέψει πως έχει πιθανότητες να κάνει τη ζημιά μέσα στο ΓΣΠ. Θα πρέπει από την αρχή να τους… κόψει την φόρα, να καταλάβουν με ποιον θα τα βάλουν και πως η πρόκριση θα μείνει εδώ.

Ο Καϊάφας ζήτησε και από τον κόσμο υπομονή, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μην βάλει πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Ναι, είμαστε καλύτερη ομάδα, το δείξαμε την περασμένη εβδομάδα, όμως έχουν το υπέρ μας 2-0 και θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Είναι κάτι που πρέπει να έχει ο καθένας στο μυαλό του, αφού σε διπλές αναμετρήσεις υπάρχει και η σκοπιμότητα στο παιχνίδι, πόσω μάλλον όταν έχεις ένα καλό αποτέλεσμα στο χέρι.

Autoremarketing