ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣυμφωνούμε απόλυτα... Στήριξη και υπομονή!!!

Συμφωνούμε απόλυτα… Στήριξη και υπομονή!!!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε τον ένα και μοναδικό στόχο της… Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. μια πρόκριση η οποία φέρνει στο Σωματείο μας πολλά οφέλη. Η σημερινή παρουσία της ομάδας μας μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη, όμως υπάρχουν ελαφρυντικά τα οποία πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψην.

Bet on Alfa

Το πρώτο ελαφρυντικό είναι φυσικά ότι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια εντελώς καινούργια ομάδα η οποία χρειάζεται χρόνο για να δεθεί και να γίνει ένα συμπαγές σύνολο.

Το δεύτερο ελαφρυντικό είναι ότι η ομάδα προέρχεται από μια πολύ σκληρή προετοιμασία. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι πολύ βαρετά και χρειάζονται πίστωση χρόνου.

Το τρίτο ελαφρυτικό και το πιο σημαντικό είναι ότι το σκόρ του πρώτου παιχνιδιού, 0 – 2, έδινε στην ομάδα μας ένα μεγάλο προβάδισμα πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα κι αυτό το γνώριζαν όλοι και πρώτοι – πρώτοι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους μπορεί να είχαν το παιχνίδι με την Μεταλούργκ.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον προπονητή της ομάδας μας. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Αυτά είναι δύο βασικά συστατικά για μια ομάδα που τώρα χτίζεται. Και είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δώσει μεγάλη πίστωση γιατί είναι ο πρώτος που θέλει να δεί αυτή την ομάδα να μεγαλουργεί ξανά.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa