ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈβαλαν "ζεστό" χρήμα στην τσέπη τους

Έβαλαν “ζεστό” χρήμα στην τσέπη τους

Η πρόκριση επί της Μπούντουτσνοστ έφερε χρήμα για τους ποδοσφαιριστές μας. Κλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι και πέρασαν από τα γραφεία του σωματείου στην Κυπράνωρος και έβαλαν “ζεστό” χρήμα στην τσέπη τους. Η διοίκηση θέλοντας να “ντοπάρει” ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας, τους κάλεσε να πληρωθούν, ανταποκρινόμενη πλήρως στις υποχρεώσεις της.

Bet on Alfa

Με τη σημερινή κίνηση, η διοίκηση δεν οφείλει, πλέον, ούτε σεντ στους ποδοσφαιριστές για τα δεδοουλευμένα της φετινής σεζόν. Αυτός είναι ο στόχος της, να πληρώνει τους παίκτες στην ώρα τους, ώστε να μην υπάρχει καμιά δικαιολογία για την απόδοσή τους. Εφόσον υπάρξει αυτή η υγιής κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε η ομάδα θα βρεθεί πιο κοντά στην επιτυχία.

Πάντως, οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πλήρως ικανοποιημένη και η στάση της διοίκησης τους γεμίζει με ακόμη παραπάνω ευθύνες. Οι παράγοντες του συλλόγου αναμένουν ότι, οι ποδοσφαιριστές με γεμάτες τσέπες και ηρεμία, θα αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο στη συνέχεια και η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας θα είναι ευχάριστη και θα φθάσει όσο πιο μακριά.

Autoremarketing