ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓιατί έπρεπε να μείνει ο Νούνο

Γιατί έπρεπε να μείνει ο Νούνο

Ενώ όλοι μας είχαμε ξεχάσει (τρόπος του λέγει) τον Νούνο Ασίς, με δημοσιεύματα να τον φέρουν σε άλλες κυπριακές ομάδες, έγινε η έκπληξη και ο Πορτογάλος σταρ έμεινε στην ομάδα μας. Ευχάριστη έκπληξη για την πλειοψηφία των οπαδών μας, αφού ο Νούνο αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια. Πολύ λίγοι ήταν αυτοί που διαφώνησαν με την παραμονή του, λόγω ηλικίας κυρίως.

Bet on Alfa

Ο Ασίς απέδειξε στα προηγούμενα δυο χρόνια πως είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας και ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα. Ιδιαίτερα φέτος, η Ομόνοια έχει ανάγκη την παρουσία ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή, γιατί θα έρθουν στιγμές που θα χρειαστεί κάποιος να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει στις επιτυχίες.

Το πόσο σωστή ήταν η κίνηση της διοίκησης να διατηρήσει τον Ασίς στην ομάδα θα φανεί στην πορεία. Όμως, με το… καλημέρα φάνηκε πως η Ομόνοια έχει πολλά να κερδίσει από την παραμονή του Πορτογάλου. Ο ενθουσιασμός του κόσμου όταν ήταν έτοιμος να περάσει ως αλλαγή ο πολύπειρος μέσος στο ματς με την Μπούντουτσνοστ, ήταν ενδεικτικό της αγάπης που τρέφει ο κόσμος για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Να γιατί έπρεπε να μείνε ο Νούνο και μάλιστα το συμβόλαιο που πήρε είναι πολύ χαμηλό, χαμηλότερο από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που είναι σήμερα στην ομάδα. Η Ομόνοια, εφόσον εκμεταλλευτεί σωστά το όνομα του Ασίς έχει να κερδίσει και οικονομικά πέρα από το αγωνιστικό. Οι φανέλες που μπορεί να πουλήσει, έστω κι αν δεν είναι νεοφερμένος ποδοσφαιριστής, μπορεί να επιφέρουν στο ταμείο του σωματείου σεβαστό ποσό. Είναι κάποιες κινήσεις που πρέπει να τις βλέπεις αλλιώς, όχι καθαρά αγωνιστικά και τις κάνουν πολλές μεγάλες ομάδες.

Autoremarketing