ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα μην τους δώσει δικαίωμα

Να μην τους δώσει δικαίωμα

Αποτέλεσμα που θα την χρίζει ως το απόλυτο φαβορί ενόψει του επαναληπτικού στα Σκόπια, πρέπει και θα επιδιώξει η Ομόνοια στο ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Μέταλουργκ. Ο Καϊάφας και οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να δώσουν δικαίωμα στους αντιπάλους τους να πιστέψουν.

Bet on Alfa

Η πρόκριση είναι δική μας, δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα για χίλιους λόγους. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί, θα σπρώξει, θα δώσει την δική του «μάχη» και απομένει οι ποδοσφαιριστές να πιάσουν καλή απόδοση και να… πατήσουν τους αντιπάλους τους. Αυτό, βεβαίως, θα πρέπει να γίνει χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης, αλλά ούτε υπερεκτίμησης.

Είμαστε καλύτερη ομάδα, πιο ποιοτική και έμπειρη, όμως θα πρέπει από τα λόγια να περάσουν στην πράξη. Επιλογές υπάρχουν και με επιθετική φιλοσοφία, έχοντας πάντα κατά νου το μηδέν παθητικό, η Ομόνοια είναι σε θέση να πάρει αυτό που θέλει.

Η πρόκληση της παρουσίας μας στην φάση των πλέι οφ είναι τεράστια από κάθε άποψη. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά να επιτευχθεί ο στόχος. Έχει πολλά να κερδίσει η ομάδα και το σωματείο, αλλά και ο κόσμος που παραμένει ο πιο πιστός στρατιώτης.

Autoremarketing