Bet on Alfa <
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο δίλημμα, 4-2-3-1 ή 3-5-2;

Το δίλημμα, 4-2-3-1 ή 3-5-2;

Δυο ματς δυο διαφορετικά συστήματα από τον Κώστα Καϊάφα. Ο προπονητής μας, είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό με την Μπούντουτσνοστ πως, δουλεύουν σε δυο συστήματα και ανάλογα με τον αντίπαλο θα εφαρμόζουν αυτό που κρίνουν καλύτερο.

Bet on Alfa

Το δίλημμα για τον κόουτς είναι ποιο είναι το κατάλληλο για να αντιμετωπίσει την Μέταλουργκ και ερωτηματικό για όλους εμάς με ποιο από τα δύο θα παρουσιάσει την ομάδα ο Καϊάφας. Πάντως, το 4-2-3-1 φαντάζει ως το επικρατέστερο, όμως είναι κάτι που θα απαντηθεί μέσα από τις προσεχείς προπονήσεις ή ακόμη λίγο πριν την έναρξη του αγώνα την Πέμπτη.

Όποιο κι αν επιλέξει ο προπονητής, σημασία έχει η ομάδα να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη που θα την χρίζει φαβορί για τον επαναληπτικό. Πάντως, ανάλογα με το σύστημα που θα επιλέξει, θα καθορίσει και τα πρόσωπα που θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa <