ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Πρώτο μέλημα τους η άμυνα..."

“Πρώτο μέλημα τους η άμυνα…”

Σε συνέντευξη του Μίρσαντ Γιόνους, πρώην προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, στο SUPER-SPORT FM ανέφερε ότι η Μέταλουργκ Σκοπίων θα έχουν ως πρώτο τους μέλημα την άμυνα.

Bet on Alfa

Αναλυτικά τι ανέφερε:

“Πρώτο μέλημα  τους και στα εντός και στα εκτός έδρας παιγνίδια είναι να προσέχουν την άμυνα τους και να κλείνουν χώρους, ενώ προσπαθούν με αντεπιθέσεις να σκοράρουν. Ξέρουν μπάλα, τρέχουν πολύ και παλεύουν όλα τα παιγνίδια, γιατί θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν. Από την περσινή ομάδα, έχουν μείνει μόνο πέντε ποδοσφαιριστές, οι πιο έμπειροι και οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Εντούτοις έχουν ενθουσιασμό και ειδικά μετά την πρόκριση που πήραν απέναντι στους Βόσνιους, έχει ανέβει πολύ η ψυχολογία τους. Πιστεύουν ότι μπορούν να περάσουν την Ομόνοια”.

Ο Σκοπιανός προπονητής πιστεύει ότι έχουμε το πάνω χέρι για πρόκριση, αλλά τον προβληματίζει κάπως, το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμη.

Επανέλαβε ότι η Μέταλλουργκ παίζει πολύ αμυντικά και θα έχει ως στόχο την Πέμπτη να καταστρέψει το παιγνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να κλείσει τους χώρους για να μην μπορεί να σκοράρει. “Θα είναι σημαντικό να πετύχει νωρίς γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ”, είπε χαρακτηριστικά ο Μίρσαντ Γιόνους.

Μετά ανέφερε μερικούς παίκτες που ξεχωρίζει ο ίδιος, όπως τον τερματοφύλακα Εφρέμοφ, τον Ριστόφσκι δεξιός μπακ, τον Μίτρεφ τον αμυντικό μέσο και τον σέντερ-φορ τον Σιμονόφκσι  που είναι πολύ καλός στο ψηλό παιγνίδι.

 

Autoremarketing