HOMONOIAμε ανακοίνωση της ενημερώνει πως έχουν τεθεί σε κυκλοφορία οι Κάρτες Μέλους του Τμήματος Πετόσφαιρας για τη σεζόν 2014-15, οι οποίες κοστολογούνται στα 20 ευρώ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, τόσο για την κανονική διάρκεια, όσο και για τα play-off.
Οι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους, πέραν από την είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, εξασφαλίζουν και έκπτωση 15% στο λογαριασμό αγοράς προϊόντων από τις πιο κάτω Εταιρείες – Χορηγούς του Τμήματος:
1. ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ
Λεωφόρος Αθαλάσσης 114, 2024 Λευκωσία, Τηλ: 77 77 20 66
2. RC RACING CYCLES LTD (Ποδήλατα)
Προδρόμου 51Α, Στρόβολος, Λευκωσία, Τηλ: 22 270766
3. ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΔΟ
Λαέρτη 6, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία, Τηλ: 22 774151
4. L.K. BUL CHEESE (Τυροκομικά – Αλλαντικά και άλλα προϊόντα)
Τρικούπη 41-43, Λευκωσία, Τηλ: 22 105460
5. Pascucci Café
125 Γεωργίου Α, Mesogios Project S18, Λεμεσός, Τηλ: 700 4010
* Η συγκεκριμένη προσφορά μέχρι τις 31/05/2015.
Για αγορά των Καρτών Μέλους οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να επικοινωνούν και στα τηλέφωνα: 99729000, 99070192 και 99689824.
Επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει τον κόσμο πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας φούτσαλ, για τη σεζόν 2014-15, το οποίο περιλαμβάνει τους 12 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και όλους τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού και έχει κοστολογηθεί στα 30 ευρώ.
Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ, η τιμή του εισιτηρίου για τους αγώνες φούτσαλ έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ, ωστόσο με το εισιτήριο διαρκείας οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν τη δυνατότητα με 30 ευρώ να παρακολουθήσουν 14 ή 15 παιχνίδια, για τα οποία κανονικά θα πλήρωναν 70 ή 75 ευρώ.
Το τμήμα φούτσαλ του Σωματείου μας καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας, ενισχύοντας την προσπάθεια για επιστροφή της ομάδας μας στην κορυφή του αθλήματος, εκεί όπου ήταν για τρεις διαδοχικές σεζόν.
Τόσο οι κάρτες μέλους του τμήματος πετόσφαιρας όσο και τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος φούτσαλ είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», ενώ οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να τα προμηθευτούν και από τους εφόρους του τμήματος.