ΑρχικήDaily NewsTo deal του αιώνα... και το απύθμενο θράσος του...

To deal του αιώνα… και το απύθμενο θράσος του Πρόδρομου!

 

Πιέζει λέει η Τρόικα την κυβέρνηση για διάφορα ζητήματα.  Μάλιστα για το θέμα τον εκποιήσεων των ακινήτων φαίνεται ότι η θηλιά θα σφίξει πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι αναμένεται…

Bet on Alfa

Και ενώ τα σπίτια του κοσμάκη θα βγουν στο σφυρί όπου και ‘νάνε, έχουμε και τον Πρόδρομο να περηφανεύεται για το μεγάλο deal που πέτυχε!

Σε δηλώσεις στο SigmaLive o Πρόδρομος Πετρίδης τόνισε πως …’το deal αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη συμφωνία που υπέγραψε ποτέ το ΑΠΟΕΛ’, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο οικονομικό σκέλος.. ‘το οποίο προσεγγίζει τα 9 εκ. ευρώ σε βάθος πενταετίας’. Έμφαση δόθηκε και στις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν εντός και εκτός συνόρων, κάτι ωστόσο που δεν εμπόδισε τους ανθρώπους τους ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίσουν ένα πολύ καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Μα πόσο θράσος δηλαδή… Το ότι δηλαδή ο Χάρης Γεωργιάδης κάνει την πάπια και το ΔΣ της ΑΤΗΚ καθοδηγούμενο από την Πινδάρου τους έστρωσε τόνους από μοβ χαρτονομίσματα για να πατούν, το παρουσιάζουν και ως επίτευγμα!!!

Τι να πω… ειλικρινά τα λόγια είναι περιττά… Κατά τα άλλα Χάρη, άσε τα κονδύλια της ΑΤΗΚ να πετούν για τους Ευρωπαίους εταίρους μας, αφού μετά το μισό ..μύριο που δώσαμε (ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ αδέλφια) για τον Ντε Βισέντι, θα δώσουμε άλλα τόσα και περισσότερα για επιθετικό κλάσης!!

Autoremarketing