ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣτον Κούμα οι παραγωγές ποδοσφαιρικών αγώνων της CYTAVISION!

Στον Κούμα οι παραγωγές ποδοσφαιρικών αγώνων της CYTAVISION!

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η εταιρεία παραγωγής ΑΑΑ συμφερόντων Γιώργου Κούμα θα αναλάβει και επίσημα τις τηλεοπτικές παραγωγές ποδοσφαιρικών αγώνων της Cytavision.

Bet on Alfa

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΠ, με βάσει τις προσφορές που ανοίχτηκαν έχει δώσει αρκετά πιο χαμηλή προσφορά από τους άλλους ενδιαφερόμενους και θα είναι το βαρύ πυροβολικό του ημικρατικού οργανισμού στις παραγωγές ποδοσφαιρικών αγώνων του Κυπριακού πρωταθλήματος! Ισχυρό χαρτί για την διαμόρφωση του  ανταγωνιστικού πακέτου του κ. Κούμα, αποτέλεσε και η εργοδότηση προσωπικού από την LTV σε καθεστώς part-time, με πολύ χαμηλή αντιμισθία.

Εξ άλλου, με βάση τη περίφημη συμφωνία LTV-CYTAVISION, η οποία χάρισε στον ΑΠΟΕΛ μερικά εκατομμύρια (και πιθανότατα να χαρίσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και στην Ανόρθωση), οι τηλεοπτικές παραγωγές των εντός έδρας αγώνων τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, έχουν ήδη ενσωματωθεί στην εν λόγω συμφωνία προς όφελος της ΑΑΑ (για το 14-16).

Ως γνωστό η ΑΑΑ είχε αποκτήσει από την LTV δύο ΟΒ van, όταν η τελευταία αδυνατούσε να εξοφλήσει τα οφειλόμενα προς τον κ. Κούμα. Τα οφειλόμενα αποτελούσαν κύρια χρηματικά ποσά που έπρεπε να καταβάλει η εταιρεία στον κ. Κούμα λόγω της απόκτησης δικαιωμάτων μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων!

Ανακεφαλαιώνουμε: Η ΑΑΑ θα μεταδίδει όλους τους εντός έδρας αγώνες ΑΠΟΕΛ & ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Θα μπορεί επίσης να μεταδώσει (ανάλογα και με το πρόγραμμα της αγωνιστικής) επιπρόσθετους αγώνες ομάδων που έχουν συμβληθεί με την CYTAVISION, φτάνει ο αριθμός τους να μην υπερβαίνει τους 2 ανά ημέρα.

Καλές δουλειές και καλή είσπραξη κ. Γιώργο!!! Και σύντομα σας περιμένουμε να μας καλέσετε στα Πυργά για καφεδάκι.

Autoremarketing

Bet on Alfa