ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα «πρέπει» και τα «θέλω»

Τα «πρέπει» και τα «θέλω»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι ειδικοί που γνωρίζουν την Μέταλουργκ, Γιόνους και Τζούρεφ, αλλά και με τα όσα διαπίστωσε το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας, οι πράσινοι την Πέμπτη θα βρουν μπροστά τους μια καλά, μεσοαμυντικά, οργανωμένη ομάδα. Θεωρείται βέβαιο πως, οι Σκοπιανοί θα οχυρωθούν έχοντας ως ένα και μοναδικό στόχο, να μην δεχθούν γκολ. Το ζητούμενο γι’ αυτούς, λοιπόν, είναι γνωστό.

Τι κάνουμε εμείς; Βάζουμε πίεση από την αρχή του αγώνα, «φωνάζοντας» στους Σκοπιανούς πως είμαστε το αφεντικό και δεν θα τους περάσει να κρατήσουν το μηδέν παθητικό. Πάντοτε, με υπομονή, αλλά και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας. Η Ομόνοια αυτό που θα επιζητήσει είναι, να ανοίξει την άμυνα της Μέταλουργκ.

Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, είτε με οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες, έχοντας ως κύριο στοιχείο τις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ώστε να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το γρήγορο παιχνίδι οι αντίπαλοι. Ίσως, όμως, χρειαστούν και οι ατομικές ενέργειες, με διεισδύσεις και εξάρσεις. Ο Καϊάφας δουλεύει όλα αυτά και αναμένει ότι οι παίκτες του θα τα βγάλουν στον μέγιστο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, «σκοτώνοντας» κάθε ελπίδα των Σκοπιανών.

Autoremarketing