ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεν κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας το ποδόσφαιρο στα...

Δεν κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας το ποδόσφαιρο στα Σκόπια!!!

Γενικότερα κάνοντας μια εκτενή αναζήτηση στο διαδίκτυο και ανατρέχοντας σε αθλητικές και μη ιστοσελίδες που εδρεύουν στα Σκόπια, μπορεί να εξάγει εύκολα το συμπέρασμα κάποιος ότι το ποδόσφαιρο δεν κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας στην χώρα.

Bet on Alfa

Ως εκ τούτου το παιχνίδι της Μέταλλουργκ ενάντια στην ΟΜΟΝΟΙΑ πέφτει στα μαλακά όσον αφορά την δημοσιογραφική κάλυψη.

Τα μοναδικά σχόλια τα οποία εντοπίσαμε σας τα παρουσιάζουμε πιο κάτω:

novamakedonija.com.mk

” Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελείται κυρίως από ξένους παίκτες”

“Η επόμενη αντίπαλος της Μέταλουργκ στο Europa League είναι Ομόνοια Λευκωσία ένας σύλλογος με μια μακρά παράδοση (ιδρύθηκε το 1948). Αγωνίζεται στο μεγαλύτερο γήπεδο στην Κύπρος, “ΓΣΠ”, με χωρητικότητα 22.859 θέσεων. Η Ομόνοια έχει 21 τίτλους Πρωταθλήματος και 14 τρόπαια κυπέλλου, και είναι μοναδική μεταξύ των τεσσάρων ηγετικών ομάδων στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και ΑΕΛ Λεμεσού) που ακόμα δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League ή του Europa League .
Είναι γνωστή στους οπαδούς των Σκοπίων αφού του την περίοδο 2010-2011, αντιμετώπισε την Renova (3-0 και 2-0) σε μια μονομαχία του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League . Πριν από δύο χρόνια η Ομόνοια αποκλείστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στον τρίτο γύρο του Europa League, ενώ πέρσι αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο από την Ρουμάνικη Άστρα….
Είναι μια ομάδα ποιότητας, με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές που όμως θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ωστόσο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την αγωνιστικότητα μας σε μονομαχίες, η οποία θα εντυπωσιάσει τους Κύπριους, όπως λέει ο Srdjan Zaharievski προπονητής της Μέταλουργκ. “

kanal77.com.mk

“Είναι πλουσιότερη κατά 140,000 ευρώ”

Το συγκεκριμένο site επικεντρώνεται κυρίως στα χρήματα τα οποία έχει βάλει η Μέταλλουργκ στα ταμεία της από την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League ενώ σημειώνει ότι αν καταφέρει και αυτό τον άθλο, ν’ αποκλείσει δηλαδή την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα είναι ακόμα πλουσιότερη κατά 150.00 ευρώ

Autoremarketing

Bet on Alfa