Η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της για κάθε Ευρωπαϊκό παιχνίδι κάνει συγκρίσεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων που θεωρεί κλειδιά. Για το παιχνίδι της ομάδας μας με τους Σκοπιανούς συγκρίνει κατ’ αρχήν τον Ρομπέρτο Γκασία με τον Μίλε Κρστέβ σημειώνοντας πως ο ποδοσφφαιριστής της ομάδας μας έχει πετύχει ένα γκόλ σε δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος στην Ευρώπη ,σε αντίθεση με τον μέσο της Μέταλλουργκ ο οποίος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια και έχει πετύχει δύο γκόλ.
Επίσης η UEFA συγκρίνει και πάλι τον Ρομπέρτο Γκαρσία με τον επιθετικό αυτή την φορά της Μέταλλουργκ Μάρκο Σιμονόβσκι. Όπως σημειώνει η UEFAο επιθετικός της ομάδας μας στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε έχει δύο προσπάθεις για τέρμα στον στόχο, εκ των οποίων η μια κατέλειξε στα δύχτυα, σε αντίθεση με τον Σιμονόβσκι ο οποίος στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε μετρά έξι προσπάθειες στο τέρμα εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε γκόλ.
Η UEFA συγκρίνει επίσης τον Κριστοβάο Ράμος με τον Βίκτωρ Αγγέλοβ, και τονίζει ότι οι δύο τους έχουν από μία ασίστ, ο μεν Ράμος σε δύο παιχνίδια και ο Αγγέλοβ σε τέσσερα.
Τέλος η UEFA συγκρίνει τους δύο τερματοφύλακες Μορέϊρα και Εφρέμοβ, σημειώνοντας ότι ο Πορτογάλλος τερματοφύλακας της ομάδας μας έχει τέσσερις αποκρούσεις σε δύο παιχνίδια, ενώ ο Εβρέμοβ έχει 16 αποκρούσεις σε τέσσερα παιχνίδια.