ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα...

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Μέταλουργκ

Πιο κάτω παρουσιάζουμε πληροφορίες που αφορούν τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τη Μέταλουργκ Σκοπίων:

Bet on Alfa

– Εισιτήρια θα υπάρχουν στα ταμεία του ΓΣΠ, τα οποία θα ανοίξουν στις 17:00. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.

– Κανονικά εισιτήρια υπάρχουν για όλες τις κερκίδες (Δυτική, Ανατολική, Βόρεια).

– Έχουν εξαντληθεί όλα τα Μαθητικά και τα Παιδικά εισιτήρια.

– Η αρίθμηση των εισιτηρίων δεν ισχύει, παρά μόνο για όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο από το Online ticketing.

– Απαραίτητη προϋπόθεση για να καθίσουν στη θέση τους όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο από το Online Ticketing, είναι η επίδειξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τους στους ταξιθέτες.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μπορούν να καθίσουν στη θέση τους, φτάνει να έχουν προμηθευτεί εισιτήριο στην κερκίδα που βρίσκεται η θέση του διαρκείας τους.

– Απαραίτητη προϋπόθεση για να καθίσουν στη θέση τους οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στους ταξιθέτες.

– Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ.

– Θα λειτουργήσει στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και έκδοσης καρτών εισιτηρίων διαρκείας, από τις 17:00 μέχρι και τις 18:50.

– Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο στην κερκίδα όπου βρίσκεται η θέση του διαρκείας τους, όπως προσέλθουν έγκαιρα στο ΓΣΠ, προκειμένου να αποφύγουν την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Autoremarketing

Bet on Alfa