ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα βρίσκουν με κλειστά μάτια Καϊάφας - Σεργίου

Τα βρίσκουν με κλειστά μάτια Καϊάφας – Σεργίου

Για άλλο ένα παιχνίδι, το τρίτο επίσημο, η Ομόνοια παρουσιάστηκε διαβασμένη και φάνηκε ξεκάθαρα από τον τρόπο που αγωνίστηκε ότι μελέτησε τον αντίπαλο. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι προθέσεις της ομάδας ήταν να πλαγιοκοπήσει τον αντίπαλο, αφού φαίνεται να επισημάνθηκε πρόβλημα στα άκρα της άμυνας.

Bet on Alfa

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαία και η παρουσία των Ράμος, Φοφανά ως μπακ χαφ, δυο ποδοσφαιριστές καθαρά επιθετικοί. Ουσιαστικά η Ομόνοια παρουσιάστηκε χωρίς μπακ και όπως έπαιζε η Μέταλουργκ δεν υπήρχε λόγος. Φουλ επιθετικά, με ποδοσφαιριστές με ταχύτητα και ικανούς στις διεισδύσεις, έβαλε πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Το γρήγορο γκολ και αμέσως το δεύτερο, στο πρώτο τέταρτο, έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των αντιπάλων.

Είναι ξεκάθαρο ότι, ο Μιχάλης Σεργίου που έχει ρόλο να βλέπει και να αναλύει τον αντίπαλο, κάνει εξαιρετική δουλειά. Εντοπίζει ακριβώς τα αρνητικά του αντιπάλου, τα επισημαίνει στον Καϊάφα και όλο το τιμ προσπαθεί να παρουσιάσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Καϊάφας ήξερε πολύ παραπάνω από τον καθένα πόσο σημαντική θα ήταν η παρουσία του Σεργίου στο τιμ και γι’ αυτό τον ενέταξε πριν καν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν, μάλιστα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν αμισθί.

Autoremarketing

Bet on Alfa