ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΚάντε το όπως εκείνο το μαγικό βράδυ !!!

Κάντε το όπως εκείνο το μαγικό βράδυ !!!

Ήταν Πέμπτη  28η Αυγούστου 2008. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδινε ένα ιστορικό παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ Αθηνών, διεκδικώντας την πρόκριση στα Play – Off του Κυπέλλου UEFA. Στο πρώτο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κερδίσει με 1 – 0 στην Αθήνα.
Εκείνο το βράδυ μύριζε “πρόκριση”… Λίγο πριν την σέντρα του αγώνα έβλεπες καμιά σαρανταριά χιλιάδες μάτια στις κερκίδες και εικοσιδύο μάτια στο γήπεδο να γυαλίζουν… Μόλις στο 11′ λεπτό πήραμε το προβάδισμα στο σκορ, τοποθετώντας τις βάσεις. Μετά από αδράνεια άμυνα της ΑΕΚ Αθηνών , ο Ντούρο βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά των δυχτίων.
Η ΑΕΚ μπορεί να απάντησε άμεσα, στο 16′ με εύστοχη κεφαλιά του Μπλάνκο, όμως δεν είχε την, ψυχική κυρίως, δύναμη να πετύχει την ανατροπή μέσα σ’ αυτό το καμίνι.Το δεύτερο γκόλ του Ντούρο στο 70΄ λεπτό κλείδωσε την πρόκριση.
Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με Μιχάλη Παυλή στο 89ο λεπτό,όμως αυτό δεν έφτανε.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την πρόκριση για τα Play – Off της διοργάνωσης… Μια πρόκριση που την είχε στο χέρι της πριν καλά – καλά ξεκινήσει το παιχνίδι… Το έβλεπες στα μάτια όλων, Κόσμου και ποδοσφαιριστών. Αυτό πρέπει να γίνει και απόψε…Απλά κάντε το!!!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa