ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Είσαι σου λέω κάτι μαγικό…»

«Είσαι σου λέω κάτι μαγικό…»

Ο τίτλος, που είναι σύνθημα των οπαδών της Ομόνοιας, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο ματς με την Μέταλουργκ. Η απόδοση ήταν μαγική και σκόρπισε ενθουσιασμό. Αυτή είναι η Ομόνοια που θέλει να βλέπει ο κόσμος της, καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργία ευκαιριών, γκολ. Σαφώς και δεν μπορεί να γίνεται σε κάθε ματς, όμως η προσπάθεια από τους παίκτες χαίρει εκτίμησης από τον κόσμο.

Bet on Alfa

Η παρουσία του Καϊάφα στον πάγκο της ομάδας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, αφού ξέρει τι εστί Ομόνοια και Ομονοιάτης. Βεβαίως, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίζει πως, ο Ομονοιάτης πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να μην περιμένει σε κάθε ματς, 4-0 ή 5-0. Καλά έκανε και το είπε, όμως και ο ίδιος ξέρει ότι ο κόσμος έμαθε με αυτό.

Αυτό που προέχει είναι η Ομόνοια να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και οι εμφανίσεις περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Ο κόσμος αυτό έχει καημό και τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και σε θέση, αν της… κάτσει μια καλή κλήρωση στις 8 Αυγούστου, να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Autoremarketing