Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕπιχείρηση "προσγείωση" από τον Κώστα Καϊάφα

Επιχείρηση “προσγείωση” από τον Κώστα Καϊάφα

Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια εντελώς νέα ομάδα, με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών μας να είναι νεοφερμένοι. Λογικό είναι η προχθεσινή νίκη και εμφάνιση, να σκόρπισε τον ενθουσιασμό τόσο στον κόσμο όσο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που έζησαν από πρώτο χέρι την ατμόσφαιρα στο Γ.Σ.Π.
Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να τελειώσει αυτό που άρχισε το βράδυ της Πέμπτης, δηλαδή να πάει στα Σκόπια και να φέρει πίσω στις αποσκευές της την πρόκριση. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται σοβαρότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά..
Αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ο Κώστας Καϊάφας ο οποίος άρχισε από χθες την επιχείρηση προσγείωση,
Υπάρχουν νωπά παραδείγματα του παρελθόντος, όπου ομάδες που θεωρούσαν βέβαιη την πρόκριση και στο τέλος την πάτησαν. Το πιο πρόσφατο ο περσινός αποκλεισμός της Ανόρθωσης από την Σουιδική Γκέφλε, η οποία νίκησε 3-0 στην έδρα της κι έχασε 4-0 εκτός έδρας. Μάλιστα στο ρόστερ της κυρίας υπήρχαν και δύο ποδοσφαιριστές μας, ο Φοφανά και ο Σότα, οι οποίοι έζησαν από πρώτο χέρι αυτή την αποτυχία!!!
Δεν λέμε… Μια ΟΜΟΝΟΙΑ όπως την προχθεσινή, όχι μόνο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αλλά μπορεί να πετύχει ακόμα ένα θρίαμβο στα Σκόπια. Φτάνει να συνεχίσει να πατά στην γη…

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa