ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαι τώρα δικαιούμαστε να ελπίζουμε!!!

Και τώρα δικαιούμαστε να ελπίζουμε!!!

Μετά την εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑ εναντίον των Σκοπιανών, αλλά και της τεράστιας νίκης που πέτυχε με 3 – 0 ο κόσμος της ομάδας μας άρχισε δειλά – δειλά να πιστεύει στο όνειρο που δεν είναι άλλο από την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Bet on Alfa

Η ομάδα φέτος άρχισε την προετοιμασία και τον προγραμματισμό της χωρίς μεγάλα λόγια και φανφάρες. Ο Κωστάκης Καϊάφας χτίζει μια ομάδα με το 1/3 του προϋπολογισμού που είχαν άλλοι προπονητές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πριν από 3 – 4 χρόνια.  Αυτά από μόνα τους δείχνουν πόσο δύσκολο είναι το έργο των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και του προπονητή μας, για να επιτευχθεί αυτός ο μεγάλος στόχος της διάκρισης στην Ευρώπη.

Δύσκολο μεν. ακατόρθωτο δε…

Στα Play – Off του Europa League η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θ’ αντιμετωπίσει ομάδα της δυναμικότητας της Μέταλλουργκ. Όποια ομάδα και να είναι θα είναι πολύ ψηλότερου επιπέδου. Ίσως πολύ  ψηλότερου κι από το δικό μας επίπεδο. Όμως δικαιούμαστε να ελπίζουμε. Πρόκειται για δύο παιχνίδια που όλη η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια  πρέπει να τα προσεγγίσει  σαν τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Γιατί τα οικονομικά οφέλη από μια ενδεχόμενη πρόκριση θα είναι τόσα πολλά που ίσως να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Αν τα παιδιά του Κώστα Καΐάφα αγγίξουν και πετύχουν αυτό τον στόχο, τότε τα ονόματα τους θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στο πάνθεον των ηρώων αυτού του Σωματείου. Αν όχι θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες τους και στην προσπάθεια που ξεκίνησαν μόλις πριν από λιγότερους από δύο μήνες.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο