Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑυτοί που χλεύαζαν, τώρα τι έχουν να πουν;

Αυτοί που χλεύαζαν, τώρα τι έχουν να πουν;

Παρόλο που είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, κρίνοντας από το έως τώρα δείγμα (τρία επίσημα ματς), ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την τρέχουσα μετεγγραφική σεζόν κερδίζουν τις εντυπώσεις. Μαζί και το στοίχημα ο Κώστας Καϊάφας.

Bet on Alfa

Κάποιοι, στο άκουσμα των μετεγγραφών για την Ομόνοια, χλεύαζαν τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή για τις επιλογές του.

Τώρα, τι έχουν να πουν;

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην περίπτωση του Ρομπέρτο Γκαρσία. «Έπιασε παίκτη που έδιωξε ο Απόλλωνας». «Πήρε ποδοσφαιριστή 34 χρονών, βαρύ, ο οποίος δεν βάζει γκολ» και πολλά άλλα ήταν τα σχόλια για την επιλογή του Ισπανού. Όταν ο Καϊάφας αποκτούσε τον Γκαρσία, μάλιστα με απολαβές κάτω από τις μισές σε σχέση με τι έπαιρνε στον Απόλλωνα, κάτι είχε στο μυαλό του. Το γήπεδο «μιλά» και φανερώνει τι ήθελε από τον Γκαρσία ο προπονητής. Ο Ισπανός είναι πολύ καλός στην υποδοχή, ξέρει και κρατά και προφυλάσσει τη μπάλα και μοιράζει παιχνίδι στους συμπαίκτες του. Και στα τρία επίσημα ματς ήταν από τους κορυφαίους, κάνοντας σπουδαία δουλειά.

Επίσης, ο Ράμος, που ήρθε με το 1/3 των απολαβών που είχε προτείνει η διοίκηση στον Εφραίμ για να παραμείνει στην ομάδα, δείχνει πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Ήδη πέτυχε δυο γκολ, ενώ με την ταχύτητα και τις διεισδύσεις του, είναι σε θέση να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα.

Όσο για τους υπόλοιπους, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα τα πούμε

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa