Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠάμε για διαχείριση του 3-0

Πάμε για διαχείριση του 3-0

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επιτρέπει στην Ομόνοια να πάει στα Σκόπια για διαχειριστεί το 3-0 και να επιστρέφει με την πρόκριση στις αποσκευές της. Εάν ο Καϊάφας θελήσει να ακολουθήσει την ίδια τακτική όπως στον επαναληπτικό με την Μπούντουτσνοστ, τότε πρώτιστο μέλημα θα είναι το μηδέν παθητικό.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό, ας μην περιμένουμε και αυτή τη φορά σπουδαία μπάλα, αλλά με υπομονή να κλειδώσουμε την πρόκριση. Βεβαίως, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα, η Ομόνοια θα «χτυπήσει» και δεύτερη νίκη. Ότι καλύτερο για το σωματείο, μαζεύοντας βαθμούς, αλλά και για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Με αυτή την λογική, λοιπόν, ο προπονητής ενδέχεται να μετατρέψει και πάλι το 3-5-2 σε 4-2-3-1. Με πιο συντηρητική τακτική για επίτευξη του στόχου. Η προετοιμασία για τον επαναληπτικό αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί επί κυπριακού εδάφους την Τρίτη, αφοιύ Τετάρτη πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Σκόπια, όπου με προπόνηση το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας την Πέμπτη, η Ομόνοια θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Ο Σκαραμοτσίνο είναι εντελώς καλά και ίσως επανέλθει στο αρχικό σχήμα, σε ρόλο αριστερού μπακ στο 4-2-3-1, ενώ ο Γκαρθία ίσως πάρει ανάσες και στην κορυφή αγωνιστεί ο Ποτέ. Επίσης, ο Μαργκάσα ενδέχεται να είναι για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa