ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, κόφτες, γιοκ! Ανακοίνωση ΚΟΑ

Μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, κόφτες, γιοκ! Ανακοίνωση ΚΟΑ

Με ανακοίνωση του ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού πληροφορεί το φίλαθλο κοινό για τα απαγορευμένα αντικείμενα εντός των αγωνιστικών χώρων.

Bet on Alfa

Η ανακοίνωση αυτούσια πιο κάτω:

Σχετικά με τον «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 48/1, 2008» ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, πληροφορεί τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου 48/1 του 2008, Άρθρο 26, παρ.2 (κατάσχεση και φύλαξη επικίνδυνων αντικειμένων) «Κάθε χρόνο ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ετοιμάζει κατάλογο επικίνδυνων αντικειμένων, τον οποίο δημοσιεύει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Σταδίου βεβαιώνεται ότι ο κατάλογος αυτός είναι αναρτημένος κατά την διεξαγωγή αγώνα η εκδήλωσης σε όλες τις εισόδους του αθλητικού χώρου».

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΓΩΝΑ Ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ, βάσει του οποίου οι Αρχές των Σταδίων θα πρέπει να ετοιμάσουν μεταλλικές πινακίδες με το ίδιο ακριβώς λεκτικό οι οποίες και θα αναρτηθούν σε όλες τις εισόδους του αθλητικού χώρου.

Σημειώνεται η σημασία της άμεσης συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις του Νόμου αλλά και της συνέπειες σε περίπτωση μη διεκπεραίωσης των πιο πάνω.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΓΩΝΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

(Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2008 (Νόμος 48/1/ 2008, Άρθρο 26, παρ.2, Κατάσχεση και Φύλαξη Επικίνδυνων Αντικειμένων).

Οποιοσδήποτε θεατής η φίλαθλος φέρει η μεταφέρει στον αθλητικό χώρο, αγώνα η εκδήλωση, οποιοδήποτε αντικείμενο το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο αυτό είναι ένοχος πλημμελήματος και σε περίπτωση καταδίκης του υπόκειται σε χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τα 1,000 (χίλια) ευρώ.

Μπουκάλια, τενεκεδάκια, γυάλινα/μεταλλλικά ποτήρια

Πέτρες, κεραμίδια, χαλίκια, ξύλα, σίδερα η άλλα αντικείμενα

Καπνογόνα, βόμβες, εκρηκτικοί μηχανισμοί

Πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, φωτοβολίδες

Αναπτήρες, γαζάκια, εύφλεκτα υλικά η μέσα ανάφλεξης υλικών η ανάματος φωτιάς

Μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, κόφτες, επιθετικά όπλα

Εργαλεία

Λέιζερ

Πανό, αφίσα, πλακάτ η άλλο παρόμοιο μέσο με υβριστικά, προκλητικά, ρατσιστικά η πολιτικά σύμβολα και / η συνθήματα

Ναρκωτικά

Οινοπνευματώδη ποτά

Οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θεωρηθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικό όπλο

Πηγή: Ιστοσελίδα ΚΟΑ.

Autoremarketing