ΑρχικήUncategorizedΊδιο σύστημα, διαφορετική τακτική!

Ίδιο σύστημα, διαφορετική τακτική!

 

Η παραμονή του Σκαραμοτσίνο στην Κύπρο ήταν η μίνι έκπληξη στην αποστολή για τα Σκόπια, που ανακοινώθηκε χτες. Αφενός επιβεβαιώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής μάλλον ήταν στην 18αδα του προηγούμενου αγώνα για ψυχολογικούς λόγους, αφετέρου με βάση και το ρεπορτάζ από τις προπονήσεις, διεφάνη ότι ο  Γάλλος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του. Σε μεγάλο βαθμό η απουσία του Σκάρα διαμορφώνει και τα πλάνα του Καΐάφα για ακόμα μια φορά. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, το 3-5-2 που θα ακολουθηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα μοιάζει περισσότερο με αυτό της αναμέτρησης με την Buducnost στον εκτός έδρας αγώνα, παρά με το επιθετικό μοντέλο της προηγούμενης βδομάδας.

Bet on Alfa

Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, Λομπιανίτζε, Στεπάνοφ, Ακουϊσταπάτσε (από δεξιά προς τα αριστερά) θα κληθούν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό στην άμυνα. Ο Χάρης Κυριάκου έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει δεξιά (με σαφώς πιο αμυντικούς προσανατολισμούς), ενώ αριστερά το πιο πιθανό σενάριο  είναι να ξεκινήσει ο Φοφανά. Ο Ράμος έχει ήδη 2 κάρτες και οι αποτυχημένες απόπειρες να δεχτεί και 3η στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα με τους Σκοπιανούς, μάλλον υποδεικνύουν ότι θα προφυλαχτεί. Σερτζίνιο και Ρόντρι δεν το κουνούν από την 11άδα. Τώρα για το ρόλο του επιτελικού μέσου, αν θα ξεκινήσει ξανά ο Νούνο ή θα προτιμηθεί ο Γκρικαλασβίλι που έχει περισσότερες δυνάμεις αυτή την εποχή είναι κάτι που θα διαφανεί αύριο. Μπροστά οι Γκαρσία και Ποτέ είναι τα ακλόνητα φαβορί.

Το επισημάναμε και την Δευτέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φυσιολογικά θα προσέξει τα νώτα της και δεν θα δοκιμάσει επιθετικές ενέργειες με ρίσκο, αφήνοντας ρωγμές στην άμυνα. Το ρητό ‘ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’ θα είναι και αυτή την φορά το μότο της ομάδας!

Autoremarketing