ΑρχικήDaily NewsΑυτός είναι ο ρόλος μας... Συνεχίζουμε...

Αυτός είναι ο ρόλος μας… Συνεχίζουμε…

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του site μας, δώσαμε βαρύνουσα σημασία  σε θέματα που αφορούν τα καλώς νοούμενα  συμφέροντα του Σωματείου μας και γενικά του περήφανου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Τρανταχτό παράδειγμα το ζήτημα που προέκυψε με την τηλεοπτική κάλυψη του αποψινού αγώνα. Από τις αρχές της εβδομάδας και όταν καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά είχαμε εγείρει ζήτημα. Με υπεύθυνο κι σοβαρό τροπο και όχι βάση φημών ή κουτσομπολιών, παρουσιάσαμε τις απόψεις και των δύο εμπλεκομένων μεριών και προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση ώστε να επέλθει συμφωνία.  

Και τέλος, στη βάση του ότι ο μόνος που δεν φταίει είναι  η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της, ασκήσαμε την προσωπική μας επιρροή( εκεί και όπου ήταν δυνατόν) για να βρεθεί η λύση.

Σ’ αυτό το σημείο να τονίσουμε  ότι ήταν καταλυτική η παρέμβαση του προέδρου της CΥΤΑ   κου Πατσαλίδη  για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από ένα μήνα περίπου, με μοναδικό μας στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι παρεμβάσεις μας για το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης:

Καμιά ενημέρωση για τηλεοπτική κάλυψη…
Αιωρείται η μετάδοση του αγώνα την Πέμπτη!!!
Ο Παπαδόπουλος προσφέρει τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έναντι 30 – 35 χιλιάδες ευρώ στην CYTAVISION
Έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο αγώνας
Όλη η αλήθεια για την μετάδοση του σημερινού αγώνα. Η Cytavision δέσμευσε θέση στο δορυφόρο και περιμένει….
Μια ανάσα πριν από την συμφωνία!!!
Έκλεισε το deal!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa