ΑρχικήUncategorizedΠρόκριση με νίκη στα Σκόπια

Πρόκριση με νίκη στα Σκόπια

Σε  ένα παιχνίδι που κινήθηκε όπως ακριβώς το περιμέναμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Μέταλουργκ με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τα Play Offs του Europa League. Η ομάδα μας σίγουρα δεν ήταν εντυπωσιακή, διαφύλαξε με άνεση το σκορ πρόκρισης του πρώτου αγώνα και πήρε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Bet on Alfa

Με 4-5-1 ξεκίνησε τον αγώνα ο Καϊάφας, με τον Κυριάκου δεξιά και τον Λομπιανίτζε αριστερά. Στεπάνοφ και Ακουισταπάτσε αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας μπροστά τους Σερτζίνιο και Ρόντρι. Ράμος και Φοφανά στα άκρα και Γκρικαλασβίλι ως επιτελικός μέσος σήκωσαν το βάρος μεσοεπιθετικά, ενώ στην κορυφή επιλέχτηκε ο Ποτέ.
Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα ήταν πολύ καλή μεσοαμυντικά αλλά και ακίνδυνη επιθετικά, χωρίς να δημιουργεί ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη ο Καϊάφας επέλεξε το 3-5-2, τοποθετώντας τον Νούνο Ασίς σε ρόλο κρυφού κυνηγού, ενώ απέσυρε τον Χάρη Κυριάκου. Ο έμπειρος Πορτογάλος μυρίστηκε το λάθος και σαν αλεπού, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία πλασάροντας ιδανικά τον Εφρέμοφ για το 1-0. Φυσικά στην φάση αναμείχθηκε και ο Ποτέ, μετά το πλασέ στο δοκάρι, όμως με βάση το site της ΟΥΕΦΑ το γκολ ανήκει στον Ασίς.

Στην συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο, ο Καϊάφας χρησιμοποίησε Ρουσιά και Ρούμπιο, όμως δεν άλλαξε κάτι στον πίνακα του σκορ, αν και ο Παραλιμνίτης επιθετικός σπατάλησε μια σπουδαία ευκαιρία.
ΜVP: Ο Νούνο Ασίς έκανε την διαφορά με την είσοδο του στον αγώνα. Δημιούργησε, έδωσε ασίστ, σκόραρε και γενικά απέδειξε οτι και φέτος θα είναι βαρόμετρο με την απόδοση του.

Διακριθέντες: Καλό παιχνίδι για Σερτζίνιο, μέχρι την αντικατάσταση του, θετικοί οι Ράμος και Ποτέ. Η υπόλοιπη ομάδα ήταν σοβαρή και απέφυγε σε μεγάλο βαθμό τα λάθη και τις επιπολαιότητες.

Πλέον το μυαλό μας είναι στην αυριανή κλήρωση, ελπίζοντας ότι κάτι καλό μας επιφυλάσσει η κληρωτίδα! Το έβαιο είναι ότι σε ενα κατάμεστο ΓΣΠ, θα δώσουμε ενα ιστορικό αγώνα με στόχο την προκριση στους ομίλους του ΕUROPA LEAGUE.

Autoremarketing

Bet on Alfa