ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓνωρίστε τους πιθανούς αντιπάλους μας!!!

Γνωρίστε τους πιθανούς αντιπάλους μας!!!

 

Legia Warsaw

Bet on Alfa

315px-Legia_Warszawa.svg

H Λέγκια Βαρσοβίας είναι ποδοσφαιρική ομάδα της Πολωνίας με έδρα την πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία. Είναι η τέταρτη ομάδα της Πολωνίας σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων, αλλά η πρώτη σε κατακτήσεις κυπέλλων. Συνολίκα έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα Πολωνίας και 13 κύπελλα. Καλύτερη στιγμή της Λέγκια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν η συμμετοχή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών την περίοδο 1969-70. Την περσινή περίοδο τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα της Πολωνίας πίσω από την Βίσλα Κρακοβίας.

 

Hull City

Hull_City_A.F.C.svg

Η Χαλ Σίτι είναι αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στην πόλη του Χαλ, ιδρύθηκε το 1904. Την σεζόν 2007-2008 ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία αγγλική κατηγορία ποδοσφαίρου, την Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κέρδισε στον αγώνα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ στο Στάδιο Γουέμπλεϊ την Μπρίστολ Σίτι με 1-0. Πριν την σεζόν αυτή η μεγαλύτερη επιτυχία της Χαλ Σίτι ήταν η πορεία της μέχρι τα ημιτελικά στο Κύπελλο Αγγλίας το 1930. Φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και απέκλεισε την Σλοβάκικη Τρέτσιν με σκορ 2-1 εντός και 0-0 εκτός.

 

FK Dinamo Moscow

DinamoMoscow.svg

Η Ντιναμό Μόσχας είναι από τους παλιότερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ρωσίας. Αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος. Η Ντιναμό Μόσχας ιδρύθηκε το 1923 ως τμήμα ενός διεθνικού σοβιετικού αθλητικού οργανισμού που περιλάμβανε ανάλογες “Ντιναμό” σε όλες τις μεγάλες σοβιετικές πόλεις, όπως: Ντιναμό Κιέβου, Ντιναμό Τιφλίδας, Ντιναμό Μινσκ κλπ. Αγωνίζεται στο “Στάδιο Ντιναμό” της Μόσχας, χωρητικότητας 36.540 θεατών, που βρίσκεται στο πάρκο Πετρόφσκι. Τα χρώματά της είναι το μπλε και το λευκό και έμβλημά της το καλλιγραφικό “D”. Τα παρατσούκλια της είναι: «Οι Κυανόλευκοι» και «Οι Μπάτσοι», διότι κατά τη σοβιετική περίοδο την ομάδα έλεγχε το Υπουργείο Εσωτερικών Υποθέσεων. Έχει αρκετά καλή παρουσία στην Ευρώπη, αλλά τα τελευταία χρόνια χωρίς κάτι αξιόλογο. Το 71-72 ήταν η πιο πετυχημένη της πορεία στο Champions League όταν ηττήθηκε από την Ρέιντζερς στον τελικό.

 

Torino FC

500px-Torino_FC_Logo.svg

Η Τορίνο Φ.Κ., ή απλά Τορίνο, είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ιταλίας με έδρα την πόλη Τορίνο. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1906 και στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της αγωνιζόταν στην κορυφαία κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος, την Σέριε Α. Την περίοδο 2008-09 κατέλαβε την 18 θέση στο πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, Σέριε Β. Με μία 3ετής απουσία από τη Σέριε Α προβιβάστηκε στην μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2011-2012. Έχει παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χωρίς κάτι το αξιόλογο πέραν του ότι την χρονιά 91-92 έχασε στον τελικό του Europa League από τον Άγιαξ σε διπλά παιχνίδια.

 

Olympique Lyonnais

488px-Olympique_Lyonnais.svg

Η Ολιμπίκ Λυών ή Olympique Lyonnais, πιο γνωστή ως Λυών, είναι γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη Λυών. Αγωνίζεται στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, την Λιγκ 1. Ο σύλλογος ιδρύθηκε ως Λυών Ολιμπίκ Υνιβερσιταίρ το 1899, σύμφωνα με μεγάλο αριθμό οπαδών και ιστορικών του αθλητισμού, αλλά, επισήμως, ιδρύθηκε το 1950. Η πλέον επιτυχημένη περίοδος στην ιστορία της ομάδας είναι ο 21ος αιώνας. Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, το 2002, ξεκινώντας ένα εθνικό ρεκόρ συνεχόμενων κατακτήσεων του πρωταθλήματος με τον τελικό αριθμό να ανέρχεται στα επτά. Η Λυών κατέχει, επίσης, το ρεκόρ κατακτήσεων με επτά Γαλλικά Σούπερ Καπ, πέντε Γαλλικά Κύπελλα, ενώ έχει κατακτήσει και τρεις φορές το πρωτάθλημα της Λιγκ 2. Η Λυών έχει συμμετάσχει, συνολικά, δώδεκα φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στη διάρκεια της σεζόν 2009–10, έφτασε ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της, έπειτα από τρεις συνεχόμενες παρουσίες στα προημιτελικά τη διοργάνωσης τα προηγούμενα χρόνια. Η Ολιμπίκ Λυών δίνει τους εντός έδρα αγώνες της στο, χωρητικότητας 40,500 θέσεων, Σταντ ντε Ζερλάν της Λυών. Το 2013, αναμενόταν η ολοκλήρωση των κατασκευαστικών έργων του νέου γηπέδου της Λυών, το οποίο θα έφερε την προσωρινή ονομασία OL Land, στο Ντεσίν-Σαρπιέ, ένα προάστιο της Λυών. Χρώματα της ομάδας είναι το λευκό, το κόκκινο και το μπλε.

Autoremarketing

Bet on Alfa