ΑρχικήUncategorizedΚύριοι της διοίκησης, λαμβάνετε τα μηνύματα των καιρών;

Κύριοι της διοίκησης, λαμβάνετε τα μηνύματα των καιρών;

 

Ένα από τα ατού μίας πετυχημένης διοίκησης είναι να λαμβάνει τα μηνύματα των καιρών και να ακολουθεί πετυχημένα μοντέλα και παραδείγματα άλλων διοικήσεων.

Bet on Alfa

Το ότι είχαμε την ευλογία να κληρωθούμε με την Δυναμό Μόσχας είναι γεγονός αφού έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να αντλήσουμε παραδείγματα και να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο μάρκετινγ. (Κώστα Χρίστου δώσε προσοχή!)

Ποια είναι η εικονιζόμενη;

Η κοπελιά στη φωτογραφία επιλέγηκε για να ηγηθεί της καμπάνιας Μις Δυναμό Μόσχας 2013-2014.!!!

Η αντίπαλος μας λοιπόν, σε μία προσπάθεια να αξιοποιήσει το αδύναμο φύλο και να ενισχύσει το δυνατό  (!)  αποφάσισε να διεξάγει κάθε χρόνο διαγωνισμό για την πιο όμορφη ΔυναμοΜοσχοβίτισσα και να την ονομάζει Μις Δυναμό!

Οι υποψήφιες μάλιστα κερδίζουν αυτόματα εργοδότηση στα boxes του σταδίου που αγωνίζεται η ομάδα. Άρα όσοι θα πάτε Μόσχα, πάρτε εισιτήριο VIP να τις γνωρίσετε από κοντά!

Είναι χρυσή ευκαιρία για την διοίκηση μας να ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα και να καθιερώσει ετήσιο διαγωνισμό Μις ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ!!! Υπάρχει ακόμα χρόνος.

Τώρα θα μου πείτε θα γίνει χαμός για το ποιοι θα συμμετέχουν στη κριτική επιτροπή (Νίκος Χαραλάμπους πρόεδρος δεν το συζητώ!), αλλά δεν έχει σημασία. Θα τους εκλέξουμε με τις ίδιες δημοκρατικές διαδικασίες που εκλέγονται/επιλέγονται/διορίζονται όλοι στο σωματείο μας τζαι πκιος σ’ αρωτά!

Σημασία έχει ότι ο Πράσινος Θηλυκός Λαός θα έχει την ευκαιρία να επιδείξει τα ασυναγώνιστα κάλλη του και να διαγωνιστεί και να πρωτεύσει και ο Πράσινος Αρσενικός Λαός να ψηφίσει να θαυμάσει και να ονειρευτεί !!!

Σκεφτείτε τι παναύριν θα γίνει!!

Καλή ιδέα δεν είναι;

CHANEL

Autoremarketing

Bet on Alfa