ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆρχισαν από νωρίς τα όργανα...

Άρχισαν από νωρίς τα όργανα…

Η σημερινή διαιτησία του Μάριου Παναγή ήταν αδικαιολόγητη. Σε  ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. η δική του ατολμία να σταματήσει τους ποδοσφαιριστές της Δόξας να κάνουν σκληρά μαρκαρίσματα παρ’ ολίγον να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Bet on Alfa

Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Κατωκοπιάς από το πρώτο λεπτό έκαναν πραγματικά τα αίσχιστα. όμως έμειναν ατιμώρητοι από τον Κύπριο ρέφ.  Αποτέλεσμα  τα πνεύματα να οξυνθούν μετά από χτύπημα εκτός φάσης που δέχτηκε ο Ασίς  και το παιχνίδι να απειληθεί με διακοπή.

Το Δ.Σ της ομάδας μας επιβάλλεται να πάρει τα μέτρα του,  έτσι ώστε να προστατευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήδη οι κύριοι με τα μαύρα έδειξαν τις προθέσεις τους από τα φιλικά παιχνίδια, με πρωτοστάτη ακόμα μια φορά τον Μάριο Παναγή.

Οι δηλώσεις που έκανε πριν την λήξη του περσινού πρωταθλήματος ο προπονητής της ομάδας μας Κωστάκης Καϊάφας, ότι οι διαιτητές θα σκέφτονται διπλά και τριπλά φέτος να  αδικήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να γίνουν πράξη. Και επειδή ο χρόνος λιγοστεύει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa