ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠίντο, Βιτόλο και ένα σωρό άλλοι

Πίντο, Βιτόλο και ένα σωρό άλλοι

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Ομόνοια θα κινηθεί για την απόκτηση μέσου, όπως είναι λογικό γίνεται αναφορά σε πολλά ονόματα, άλλα ευσταθούν κι άλλα όχι. Το όνομα του Πίντο, που αισθάνεται αδικημένος που δεν αγωνίζεται στην Λέγκια και δεν θα έλεγε όχι σε μετεγγραφή, του Βιοτόλο, που φαίνεται να έχει προταθεί, αλλά και ένα σωρό άλλοι ποδοσφαιριστές “παίζουν” για την Ομόνοια.

Bet on Alfa

Ο Καϊάφας ακόμη δεν έχει λάβει την οριστική απόφαση, κάτι που ίσως γίνει τις προσεχείς μια – δυο μέρες, με τα ονόματα που έχουν προταθεί να είναι δεκάδες. Από τη στιγμή που η διοίκηση παρουσιάζεται αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση, πάντοτε σε λογικά πλαίσια, ο προπονητής της ομάδας μας είναι σε θέση να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εάν θα είναι ο Πίντο ή ο Βιτόλο ή άγνωστος Χ θα δείξει ο χρόνος.

Το σίγουρο είναι ότι, η Ομόνοια θα εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, εγνωσμένης αξίας και θεωρείται βέβαιο ότι θα ενισχυθεί, τόσο για την προσπάθειά της για είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όσο και για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Autoremarketing