ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧ. Χριστοδούλου: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μαθημένη στα δύσκολα"

Χ. Χριστοδούλου: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μαθημένη στα δύσκολα”

Το μήνυμα ότι η ομάδα μας θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, έστειλε το μέλος της διοίκησης Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM.

Bet on Alfa

Αρχικά είπε: “Η προετοιμασία συνεχίζεται σε πολύ καλό κλίμα. Οι παίκτες πιστεύουν στις δυνάμεις τους. το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Σκαραμοτσίνο, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι. Σεμνά και ταπεινά προχωράμε. Γίνεται κατασκοπεία του αντιπάλου, τον μελετάμε ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι”.

Στην συνέχεια έδωσε μια εικόνα της Δυναμό και τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ συνήθισε στα δύσκολα: “Δεν είναι εύκολο. Το μπάτζετ της είναι 100 εκατομμύρια μόνο για φέτος. Δεν θα κάτσουμε να κλαίμε τη μοίρα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μαθημένη στα δύσκολα. Θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας”.

Όσα αφορούν το ταξίδι στη Ρωσία, σημείωσε πως θα είναι γύρω στα 650 ευρώ αφού θα είναι επιχορηγημένο από τη διοίκηση, ενώ ο αγώνας στη Μόσχα θα αρχίσει στις 18:30 ώρα Κύπρου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά και για τις αποφάσεις για το ποιοι παίκτες θα φύγουν κι αν θα γίνει περαιτέρω προσθήκη, ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι: “Όλα στην ώρα τους. πιθανόν να ξεκαθαρίσει και σήμερα, ίσως και όχι. Αναμένουμε τις τελικές εισηγήσεις του προπονητή μας. Εναπόκειται στον Κώστα Καϊάφα. Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει άμεσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου”.

Autoremarketing