ΑρχικήDaily NewsΣτην ιδιωτική σχολή Pascal θα προπονείται το κλιμάκιο Λάρνακας...

Στην ιδιωτική σχολή Pascal θα προπονείται το κλιμάκιο Λάρνακας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του κλιμακίου Λάρνακας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, το Σωματείο μας έχει συμφωνήσει με την ιδιωτική σχολή «Pascal», για χρήση των αθλητικών της εγκαταστάσεων.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ιδιωτικής σχολής «Pascal», προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που συνάδουν με το όραμα και τις απαιτήσεις της Ακαδημίας μας.
Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, οι προπονήσεις του κλιμακίου Λάρνακα δεν θα πραγματοποιούνται στο κοινοτικό στάδιο Λειβαδιών, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ιδιωτικής σχολής «Pascal», που βρίσκονται παρά τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς.
Υπενθυμίζεται πως συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι εγγραφές στο κλιμάκιο Λάρνακας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για παιδιά από 5 μέχρι 12 χρόνων, μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων της όλης διαδικασίας.
Οι εγγραφές γίνονται στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας-Αμμοχώστου, το οποίο βρίσκεται δίπλα από την Τροχαία Λάρνακας, στις πιο κάτω ημερομηνίες και ώρες:
– Τρίτη, 19/8/2014 και ώρα 16:00-18:00
– Πέμπτη, 21/8/2014 και ώρα 16:00-18:00
Προπονητές του κλιμακίου είναι οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, Χάρης Νικολάου και Πάμπης Αντρέου, αλλά και ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας, Αντώνης Γιωργαλλίδης.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99356142.

Autoremarketing