ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜάγκνο Μοσελίν: "Με τον Καϊάφα να επανέλθει η χαρά...

Μάγκνο Μοσελίν: “Με τον Καϊάφα να επανέλθει η χαρά και ο ενθουσιασμός στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Συνεχίζουμε την επαφή μας με παλιούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας  και οι οποίοι αγαπήθηκαν από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτή την φορά φιλοξενούμενος μας είναι ο Βραζιλιάνος πρώην άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Μάγκνο Μοσελίν. Να θυμίσουμε ότι ο Μάγκνο φόρεσε το τριφύλλι τις χρονιές 2005-2008 και ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Ξεκινώντας την συζήτηση ο Μάγκνο ενθουσιάστηκε από το γεγονός ότι ήρθαμε σε επαφή μαζί του.

Με τι ασχολείσαι αυτή την στιγμή και ποια η επαφή σου με το ποδόσφαιρο;

Βρίσκομαι στην Βραζιλία. Ασχολούμαι σε σχολεία ποδοσφαίρου για παιδιά, κάνοντας παράλληλα μαθήματα προπονητικής. Επίσης βοηθώ μερικούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων. Μαζί με την ομάδα που κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 1995, την Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε διοργανώνουμε παιχνίδια φεστιβαλικού χαρακτήρα σε διάφορες περιοχές της Βραζιλίας. Τον επόμενο μήνα, με παλιούς διεθνείς ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας θα παίζουμε Shownbol (ποδόσφαιρο κλειστού χώρου).

Ξέρεις ότι ο ο πρώην συμποδοσφαιριστής σου Κωστάκης  Καϊάφας είναι ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Τι πιστεύεις για τον Καϊάφα;

Ναι το ξέρω αυτό. Ο Καϊάφας ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ήταν τιμή που έπαιξα ποδόσφαιρο μαζί του. Δυναμικός χαρακτήρας και ηγετική μορφή της ομάδας. Έδειχνε το σεβασμό του προς όλους τους συμπαίκτες του. Πάντα αγωνιζόταν για το καλύτερο της ομάδας και για τον σύλλογο.

Τι έχεις να πεις για την πορεία σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ;

Κάθε στιγμή μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μοναδική. Γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και ποδοσφαιριστές αλλά και τον υπέροχο παθιασμένο μας κόσμο που στήριζε την δουλειά μας. Ταυτίστηκα με την ΟΜΟΝΟΙΑ και πάντα θα είμαι ανοικτός για οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί και είναι αναγκαία. Λυπήθηκα πολύ που έφυγα από την ΟΜΟΝΟΙΑ και με τον τρόπο που έφυγα. Κατά την διάρκεια μου στην ομάδα πάντα αγωνιζόμουν για το καλό του συλλόγου και για τον υπέροχο μας κόσμο.

Παρακολουθείς την ΟΜΟΝΟΙΑ; Τι πιστεύεις για την ομάδα;

Όποτε μπόρω παρακολουθώ την ΟΜΟΝΟΙΑ και μαθαίνω τα νέα της από το ίντερνετ.  Ο σύλλογος ήρθε αντιμέτωπος σε πολλές δυσκολίες και προβλήματα που συγκενρτώθηκαν στην ομάδα. Σοβαρά προβλήματα αλλά με τον Σεραφείμ πρόεδρο, έναν άνθρωπο που αγαπά την ΟΜΟΝΟΙΑ, σίγυρα η κατάσταση θα βελτιωθεί. Με τον Καϊάφα στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει τα πάντα να επιστρέψει εκεί που της ανήκει. Να επανέλθει η χαρά και ο ενθουσιασμός στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να δώσει τίτλους στον κόσμο της.

Κάτι τελευταίο που θα ήθελες να πεις;

Θέλω να ευχαριστήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μου λείπει  και ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα στον σύλλογο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στοργή που μου έδειχνε τα τρία χρόνια που υπηρέτησα την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιστεύω έχει την δύναμη να περάσει, μαζί με τον κόσμο της βέβαια.

Autoremarketing

Bet on Alfa